Operatorii de telefonie mobilă sunt neserioși în România. Uneori nu intenționat, ci din cauza faptului că au angajați români, oameni miserupiști care nu-și fac niciodată treaba ca la carte. În clipul de mai jos este mărturia lui GaVo, un tânăr care a luat contact cu cei de la Orange. Compania îl tot minte de zile bune că-i trimite un telefon Huawei, telefon care evident nu numai că nu ajunge niciodată, dar nici nu poate să-i dea cineva de urmă în sistem. E ceva normal pentru o țară în care este promovată incompetența și prostia în cele mai înalte funcții din stat. Din moment ce avem miniștrii analfabeți și miserupiști care nu-și fac niciodată treaba, de ce cetățenii acestei țări ar fi diferiți?

Nu tot dintre cetățeni răsare clasa politică? Clasa politică este oglinda societății așa că nu e de mirare că se întâmplă ce se întâmplă. Așadar, cu un asemenea popor cum să nu-și bată joc de clienți cei de la Orange sau cei de la Vodafone? Că nu facem diferență aici deși GaVo a pățit-o cu Orange. Nici Vodafone nu e departe stați liniștiți.

Eu unul am făcut abonament la Digi Mobil, ieftin, dar nici nu am pretenții. Nu vreau telefoane de la ei, nu vreau nimic, nu am nevoie. Toate problemele apar în momentul în care începi să ceri de la oameni ceva și ei trebuie să-ți facă pe plac chiar dacă ești dispus să plătești pentru anumite servicii/produse. Sper să nu mai ajung să fac vreodată abonament la altă companie de telefonie mobilă în afară de Digi Mobil. Nici Digi nu e ok că nu prea are semnal dincolo de granițele orașelor dat e ok cât de cât.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.