Home Diverse Știai că poți Închiria Extensiile de Păr?

Știai că poți Închiria Extensiile de Păr?

1694

Decât să stai și să aștepți ca părul tău să crească, apelează la extensii de păr, pentru a avea coafura mult visată!

Desigur, să închiriezi o rochie, o fustă sau o pereche de pantofi, poate chiar și o geantă, este ceva normal, dar să închiriezi … păr? Mulțumită tehnicii inovative de aplicare a extensiilor, orice femeie poate avea părul la care a visat, cu doar câteva zeci de minute petrecute la salon.

Dacă vrei să ai o coafură specială sau o schimbare la 180 de grade,  extensiile de păr sunt soluția cea mai bună. Cu ajutorul lor poți adăuga lungime și volum părului tău, poți încerca noi coafuri, te poți reinventa. Dar ce faci când nu îți permiți să cheltui o sumă consistentă de bani pe extensiile de păr? Le închiriezi!

Există magazine sau saloane de la care poți închiria extensii de păr, create special pentru femeile care își doresc să își schimbe look-ul, însă nu își pot permite să cumpere extensii de păr din punct de vedere financiar.

Extensiile de păr sunt modalitatea perfectă de a face o declarație, fără a face modificări permanente. Pentru toate tipurile de extensii, părul este natural, atât de natural încât nu se va observă în niciun fel diferența dintre părul tău și cel al extensiilor.

Inchiriere extensii de par în București, in 3 pași!

  • Vii la salonul BeautyPlay și cauți în colecția noastră extensiile de păr potrivite petru tipul evenimentului la care mergi. Stilistii noștri talentați sunt oricând gata să te ajute cu sfaturi.
  • Ți-ai ales extensiile de păr perfecte? Probează-le! În salonul nostru specializat, poți proba și monta extensiile de păr alese.
  • După eveniment, adu extensiile înapoi în cutia în care au venit.

Poți proba și închiria extensiile de păr dorite în showroom-ul nostru din București, Câmpia Libertății nr 39A, Sector 3.

În prețul de închiriere sunt incluse următoarele:

  • Zilele individuale de închiriere
  • Consultația de specialitate cu un hair stylist
  • Garanția că extensiile sunt curate și îngrijite

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.