Home Diverse Salon Extensii Bucuresti – BeautyPlay

Salon Extensii Bucuresti – BeautyPlay

1097
Extensii

Revoluționând standardale frumuseții, extensiile de păr profesionale au la bază tehnici inovatoare ce oferă opțiuni nelimitate. Printr-un procedeu uneori simplu, uneori mai complex, adaugi volum și lungime părului tău natural.

Metodele moderne de prindere sunt mult mai ușoare și pun siguranța pe primul loc. Dacă înainte se folosea părul sintetic, majoritatea producătorilor folosesc acum păr natural, care este vopsit într-o gamă largă de culori și texturi, pentru a asigura o potrivire perfectă.

BeautyPlay este salonul de extensii din Bucuresti care îți asigură servicii complete: consiliere în alegere extensiilor, servicii de montaj și servicii de coafat și întreținere profesionale.

Indiferent că vrei să ai o coafură specială pentru un eveniment sau pur și simplu vrei să îți schimbi look-ul, vino în salonul BeautyPlay de pe Câmpia Libertății nr 39A, Sector 3, București și alege-ți tipul de extensii potrivit pentru tine.

Specialiștii BeautyPlay îți asigură un montaj profesionist, rezistent și insesizabil al extensiilor. Montăm extensii de toate tipurile, pentru toate tipurile de păr.

Pentru persoanele care suferă de alopecie și pentru cei care au părul scurt și rar, BeautyPlay propune montarea unor extensii speciale: micro-extensii invizibile, aplicate fir cu fir, chiar si pe o lungime de 1-2 cm.

Dacă bugetul tău este unul limitat, noi suntem aici să te ajutăm! Închiriem extensii clip-on și extensii cozi din păr natural, care te vor ajuta să arăți și mai minunant, fără să apelezi la o schimbare permanentă a coafurii.

Iată ce tipuri de extensii de păr găsești în salonul BeautyPlay din București:

  • Extensii cozi. Acest tip de extensii sunt lucrate manual, se montează foarte ușor, au un aspect natural și rezistă în timp. Specialiștii BeautyPlay îți asigură un montaj profesionist, rezistent și insesizabil!
  • Extensii tape-on (banda adeziva). Produse din păr natural, extensiile tape-on sunt semipermanente, fiind unite la capăt printr-o bandă transparentă care lasă să se vadă scalpul, devenind astfel aproape invizibile.
  • Extensii clip-on sunt cea mai simplă și ușoară variantă pentru a obține un look diferit, putând fi aplicate și date jos super simplu. Sunt insesizabile și pot fi vopsite în orice nuanță dorești.
  • Extensii clip-on colorate. Pentru un look extravagant, apelează la extensiile de păr clip-on colorate. Fii diferită în fiecare zi!
  • Micro-extensii invizibile. Micro-extensiile de păr sunt personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client, folosind doar cea mai bună calitate de păr natural, ales manual în fabrici renumite din vestul Rusiei.

Vino în salonul nostru de înfrumusețare și alegeți extensiile de păr potrivite pentru tine!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.