El este Danny, omul care de-a lungul vieții a petrecut 40 de ani în închisoare. Este vorba despre două pedepse diferite. Prima dată a fost condamnat la 24 de ani de închisoare în anul 1977, a fost eliberat în anul 2001 iar 11 luni mai târziu a intrat din nou în belele și a sfârșit înapoi după gratii, de data aceasta pentru 16 ani. Danny a fost eliberat recent din penitenciar iar cei de la AfterPrisonShow au făcut publică povestea lui. Chiar dacă mulți dintre voi veți spune că un criminal nu merită reclamă, că-i un om de nimic ce merita să nu mai iasă niciodată din închisoare, eu unul vă asigur că dacă veți da play acestui videoclip vă veți schimba părerea. Veți cunoaște un om care nu cred că merita atât de multă pedeapsă.

Danny este un om rațional, destul de inteligent care încearcă acum să se integreze în societatea din Statele Unite. Din păcate, șansele lui de integrare sunt destul de mici, ca
peste tot în lume nu doar în SUA, oamenii nu prea vor să angajeze foști pușcăriași.


Oricum, vă las să urmăriți acest documentar cel puțin fascinant, am pus aici toate părțile astfel încât să aveți o vedere cât mai de ansamblu asupra celor petrecute cu acest om înainte să-lm judecați. Foarte interesante poveștile pe care le spune omul, cele legate de întâmplările din închisori, pe unde și-a ispășit pedepsele. Curios câți dintre noi am fi rezistat 40 de ani la închisoare, într-un mediu atât de violent, că până la urmă și asta contează.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.