SHARE

Despre Nelson Mondialu, care se dă mare baștan pe net dar care se duce și bagă în amanet că n-are bani de curier, am mai vorbit noi.

Iată că acum pruncul său îi calcă pe urme, și-a luat ca orice cocalar veritabil un X5 care pârțâie din toate încheieturile, cu volan pe dreapta.

Păi na, de unde bani de X5 cu volan pe partea care trebuie? Lasă că astea de UK sunt la jumătate de preț, și noi avem valoare. Cam așa sunt fraților majoritatea celor de etnie, se dau bogați, se dau mari mahări dar în realitate n-au două de cinci în buzunare.

Totul e de fațadă, doar să creadă lumea că ei sunt bogați. Stați liniștiți fraților, că voi bogați în adevăratul sens al cuvântului nu veți ajunge niciodată.

Ca să faci bani indiferent de metode trebuie să te ducă oleacă capul. Ăștia care vin cu soluții de compromis gen volan pe dreapta sunt niște oameni care vor doar să pară că-s bogați. În realitate, ei nu au mai nimic.

Vă las aici un clip cu mașina „Oconașului”, un veritabil X5 cocălăresc cu volan pe invers care pocnește din toate încheieturile. Dar na, e X5, e motiv de fală în viziunea unora, nu?

Chiar dacă nu m-ați crede, eu unul nu aș lua o asemenea mașină nici dacă mi-ar da-o cineva gratis. Nici gratis nu aș lua așa ceva. Mai bine îmi cumpăr eu ceva mai ieftin, cu volan pe partea care trebuie, care nu scârțâie ca ușa de văduvă.

Articole Recomandate

Costel Ciofu – Ia atenție Am găsit piesa asta veche pe internet. Am ascultat-o și mi-am dat seama că face parte din strategia de îndobitocire a populației. Dacă ascultăm cu atenție piesa o să vedem câtă cocălăreală se propovăd...
Nici păcănelele nu mai sunt ce au fost Băi fraților, vorbeam noi mai demult cum că s-a umplut Youtube de păcănele. Nu-i problemă. Să pună care e jucător. Problema e că s-a umplut și de fel de fel de pârliți care joacă de pe conturi DEMO și...
Omul cu naveta chiar a plecat Da, după ce s-a întâlnit cu Dragnea, a făcut ce-a mai făcut prin România și a plecat. Cei de la Recorder l-au filmat prin SUA, prin New York, nu ne-a spus nici cum a ajuns acolo, nici ce muncește, dar...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.