La povești cu Jimmy este din punctul meu de vedere cel mai bun canal de YouTube din România iar Jimmy este de departe cel mai bun YouTuber și nu spun asta doar din cauza faptului că-mi plac animațiile lui, ci pentru că așa o spun și cifrele. Din punctul meu de vedere, ca să consider un youtuber „bun”, acesta și canalul acestuia trebuie să îndeplinească niște condiții destul de simple pe care le voi explica în cele ce urmează.

În primul rând, un youtuber este bun atunci când reușește să strângă la clipuri mai multe vizualizări decât abonați. Și Jimmy face asta de când îl știu. De fapt, cred că este singurul youtuber din România care reușește performanța asta. Apoi, mai e și Trending-ul. Omul mereu ajunge acolo de fiecare dată când postează, nu așa, periodic. Omul este abonat la Trending iar acest lucru mă face să-l cataloghez drept un youtuber „bun”.

La povești cu Jimmy e un canal care scoate în evidență multă creativitate, imaginație, și nu în ultimul rând comedie. Poveștile spuse de om acolo sunt destul de amuzante, simplu de înțeles de toată lumea indiferent de vârstă. Și pentru cei care vor să vadă cum arată omul în realitate, să caute interviul acordat lui Cristi Priză. În animațiile pe care le urcă pe internet clar nu are cum să-și pună poză sau ceva de genul.

Dacă cumva nu ați auzit de Jimmy și de canalul lui de Youtube, vă las mai jos unul dintre clipurile sale recente. Spor la vizionare și dacă constatați că vă place, puteți apăsa liniștiți butonul de subscribe. Vă garantez că toate clipurile care vor veni vor fi la fel de bune.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.