Home Diverse Există și alte beneficii pentru masajul erotic în afară de plăcere?

Există și alte beneficii pentru masajul erotic în afară de plăcere?

1878
masajul erotic

Masajul erotic a început să-și facă simțită prezența și prin România. Mai timid ce-i drept, într-un ritm lent specific țarilor fost comuniste în care mentalitatea colectivă este încă plină de prejudecăți. E nevoie de timp pentru o epurare de mentalitate iar faptul că saloanele de masaj erotic au început să apară și pe la noi demonstrează că schimbarea de mentalitate pe care o așteptăm cu toții a început. Începem să gândim precum vesticii.

Întrebarea pe care o pun majoritatea celor care nu au călcat încă pragul unui salon de masaj erotic este dacă există și alte beneficii în afară de plăcerea propriu-zisă. Au auzit ei unele, altele, majoritatea numai basme. Adevărul este că da, masajul erotic ajută pe mai multe paliere și vom discuta în cele ce urmează despre câteva beneficii pe care toată lumea ar trebui să le cunoască înainte să răspândească zvonuri false.

Beneficii masaj erotic

În primul rând, masajul erotic ajută la ejacularea precoce. Din păcate, din punct de vedere medical această problemă nu are tratament. Pilulele care se vând online și care promit că rezolvă această problemă nu sunt altceva decât praf în ochi. Tehnicile de masaj erotic însă pot să îmbunătățească performanțele sexuale și pot să rezolve cu timpul măcar parțial această problemă pe care niciun bărbat nu și-o dorește.

Ejacularea precoce te face să te simți mai puțin bărbat și dă naștere unor complexe destul de greu de stârpit, așa că un pic de ajutor nu strică în acest sens. După câteva ședințe de masaj erotic vei vedea că performanțele sexuale s-au mai îmbunătățit și cu timpul se vor îmbunătăți și mai mult. Știu că e greu de crezut, mai ales dacă suferi de această problemă dar lucrurile se vor lămuri dacă se va opta pentru masaj erotic.

În al doilea rând, masajul erotic reușește să elimine stresul din organism. Viața pe care o trăim este destul de stresantă. Avem parte de stres la locul de muncă, stres în trafic și multe altele. Dacă stresul nu este eliberat din organism la timp, este născător de probleme de sănătate, fizice sau psihice. Masajul erotic intervine și reușește să alunge stresul, să te încarce cu energie pentru o săptămână plină de necazuri și de neajunsuri.

Masajul erotic este o metodă foarte bună de relaxare și de eliberare de stres pentru bărbații sau femeile care nu au partener. Foarte mulți bărbați se tem să apeleze la escorte din pricina bolilor cu transmitere sexuală care pot fi contactate așa că cel mai sigur lucru este să mergi într-un loc în care nu există șanse să te îmbolnăvești. Din punct de vedere psihologic, masajul erotic are același efect anti-stres ca și sexul în sine.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.