SHARE

Cine nu știe piesa Gangsta’s Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre un solist care nu numai că nu-și arată vârsta la zeci de ani de la lansare, dar reușește să fie și foarte cool pentru generația de tineri actuală. Înainte de toate, să ne bucurăm de piesa care a făcut istorie când s-a lansat, în anul 1995.

În 2013, artistul Coolio s-a întâlnit cu niște tineri alături de care a făcut un fel de cover pentru celebra piesă. Sau hai să nu-i zicem cover, să-i zicem demonstrație. Așa trebuie să fie un artist din punctul meu de vedere, vesel, creativ, dornic să ducă mai departe piesele sale într-un cadru mult mai fresh. Foarte cool, foarte la modă Coolio în clipul de mai jos, mai ales că a decis să facă și un mic REMIX pe la finalul piesei.

De-a lungul timpului au apărut chiar și parodii pe tema acestei piese, una dintre cele mai reușite aparține bineînțeles maestrului Al Yankovic. Piesa se cheamă „Amish Paradise” și evident, e ceva foarte comic specific lui Al. Nici vorbă de batjocură sau ceva de genul la adresa culturii Amish.

Am pus parodia mai jos, sunt sigur că vă veți bucura de ea dacă cumva nu ați descoperit-o până acum la fel de tare cum m-am bucurat eu când am văzut-o pentru prima dată.

Articole Recomandate

În sfârșit avem Eurodance la X Factor Am spus de multe ori că aș vrea să văd pe cineva la X Factor sau The Voice că vine și cântă o piesă Eurodance, o piesă specifică anilor 90, o piesă care la vremea ei a întors discotecile cu fundul în ...
Alex C face o treabă excelentă cu Berlin Orchestra Celebrul DJ care a înnebunit lumea în urmă cu ceva ani prin intermediul hiturilor de genul „Sweetes Ass In The World” sau „Doktorspiele” s-a apucat de făcut muzică mult mai serioasă. În colaborare cu ...
MGK vs Eminem Haideți fraților că s-a găsit un aurolac să se ia de marele Eminem. Bine, nu-i nimic deosebit, se poartă peste tot în lume, chiar și în România. Cu cât ești mai arogant și ai părerea că ești cineva, c...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.