Am găsit pe YouTube un clip în care cineva a câștigat 4000 de lei la păcănele online. De fapt mai mult de 4000 de lei. Întrebarea mea este oare cât a pierdut omul de-a lungul timpului ca să se poată bucura într-adevăr de această sumă? Pentru că știm cu toții că aceste păcănele sunt construite special pentru a aduce bani în buzunarele celor care le dețin, în niciun caz să îmbogățească pe cei care se joacă.

Cred că românii au o mare problemă cu aceste păcănele care ar trebui interzise dacă mă întrebați pe mine. Când ieși din casă, în orice oraș din țară, pe la intersecțiile importante nu sunt restaurante sau muzee cum sunt pe-afară, ci pariuri sportive și păcănele. Avem o populație leneșă care nu prea le are cu munca, îi place în schimb banul. Să fie mult și făcut cât mai repede, cât mai simplu. Multă lume își pune speranța în aceste aparate electronice setate de cei care le dețin să dea maxim 1% din cât încasează de-a lungul timpului.

Pe internet apar mereu câștiguri de-astea fabuloase în genul celui de mai jos dar părerea mea este că cei care le prind ar trebui să spună câtă gaură au la buzunare de fapt, nu cât au câștigat acum. Degeaba iei 40 de milioane la păcănele online dacă tu ai băgat 100 de milioane de-a lungul timpului. Mulți jucători bagă câte 100-200 de lei o dată la câteva zile și au impresia că nu pierd bani mulți, dar cu timpul se adună sume colosale. Și dacă cumva prind un câștig de-ăsta mai mare, sunt bucuroși nevoie mare, au impresia că au dat lovitura. Uită însă adevărata socoteală.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.