Să te joci pe un PC mai vechi poate să fie de multe ori o corvoadă, însă în cele ce urmează veți lua contact cu un ghid de upgrade venit din partea Linus Tech Tips care vă va schimba oarecum opinia despre ideea de upgarde în sine. Omul a reușit să obțină un PC de gaming destul de decent cu aproximativ 600 de lei, ceea ce mi se pare WOW.

Desigur, nu vă gândiți la performanță de top, ci mai de grabă la experiență „jucabilă”. Atât timp cât totul rulează frumos, lin, chiar și cu detalii mai puține, este în regulă.

Așadar, ce-au pus oamenii într-o unitate Dell pe ddr3? Au pus un procesor Quad Core, au pus un SSD, au pus o placă video Nvidia GTX 750 Ti. Și e suficient. În ziua de azi jocurile nu au nevoie de procesor prea mult, nici de RAM. Placa video este de departe componenta cheie iar partea bună este că puteți face rost de una second hand la bani destul de buni. Acest ghid de upgrade e aur curat pentru cei care sunt strâmtorați dar vor totuși să se joace un pic pe PC, ori pentru părinții care nu doresc să cheltuie mii de lei pentru mofturi.

Sunt curios ce părere veți avea despre acest clip, mai ales dacă sunteți genul de oameni care se pricep cât de cât la tehnologie. Credeți că e posibil așa ceva, adică să pui bazele unui PC second hand de 600 de lei care să ruleze în condiții decente jocuri moderne?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.