Home Diverse De ce e important să purtăm și maiou

De ce e important să purtăm și maiou

1387

Mulți dintre noi nu mai purtăm maiou, însă ne aducem cu siguranță aminte de tinerețe, de copilărie când părinții ne îmbrăcau pentru școală și prima dată ne dădeau un maiou. Deși este o piesă vestimentară oarecum uitată, scoasă din uzul zilnic, maioul are câteva avantaje de care nu nu ar trebui să uităm. Poate să fie destul de folositor în multe situații.

De exemplu, cei care transpiră mult pot să protejeze hainele dacă au pe dedesubt un maiou. Transpirația este acidă și de multe ori pătează destul de rău hainele. Fotbaliștii sunt cei mai bun exemplu, ați văzut că mulți dintre ei poartă maiouri bărbați atunci când intră pe teren. Apoi, pe lângă faptul că acest articol vestimentar te ajută să stai departe de petele de transpirație, în sezonul rece poate să te scape de răcelile la rinichi, mai ales în cazul tinerelor. Niște maiouri damă previn contactul direct cu aerul rece la zona spatelui și pot să prevină niște situații bolnăvicioase destul de neplăcute.

De asemenea, maiourile mai sunt folosite drept pijamale. E mult mai ieftin să-ți cumperi un maiou în care să dormi noaptea decât să dai banii pe o pijama. Să nu mai punem la socoteală cazul verilor toride de vară în care dacă nu apelezi la maiou, te perpelești de pe-o parte pe alta în pat până la 4 dimineața când începe să se mai răcorească afară.

Oricum, pe timp de vară maioul se poate purta și ca articol vestimentar normal, cu care se poate ieși în oraș. Partea cea mai bună este că tehnologia croitoriei a evoluat destul de mult față de acum 15-20 de ani când eram noi copii iar aceste maiouri au devenit mult mai calitative și mai confortabile. Îmi aduc aminte că în urmă cu ani și ani maiourile te cam jenau în diverse zone ale corpului și din acest motiv, mulți dintre noi am renunța la a mai folosi așa ceva pe măsură ce-am crescut.

Acum însă avem posibilitatea să cumpărăm articole de foarte bună calitate, totul online și fără niciun fel de stres. Există suficiente entități online dintre care putem alege.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.