SHARE

Pe Adrian Cătălin îl urmăresc de ani buni, îi urmăresc „truckereala” mai bine zis căci el cipuri de genul celui de mai jos, adică vlog simplu, nu prea face.

Este genul de om pe care-l admir și despre care am o părere destul de bună dat fiind faptul că locuiește în UK. Cei care mai citiți articolele de pe acest site v-ați prins probabil de faptul că eu am o problemă cu românii care se duc prin UK, cu o bună parte dintre ei.

De ce? Pentru că se întorc după trei luni de Anglia cu fel de fel de cazane cu volan pe invers cu care încep să se rupă în bășini prin oraș. Oameni care nu și-au permis niciodată un Audi A6 cu volan pe partea care trebuie, acum c-au luat unul la juma de preț din UK, se văd aici adevărați regi.

Evident, nu toți sunt așa, dar marea lor majoritate cam mentalitatea asta o au din păcate. Atunci când am văzut clipul lui Adrian cu căsuța lui, m-am bucurat încă o dată.

Iată că mai există oameni serioși, români serioși, care se duc în UK cu gânduri serioase, nu ca să aibă cu ce să se fălească la rudele și prietenii lăsați la vatră (în România).

Omul și-a luat o căsuță în chirie pe-acolo pe care a prezentat-o în clipul de mai jos și țin să vă arăt și vouă despre ce este vorba. O căsuță micuță, dar în care se simte atmosfera de familie. O căsuță care demontează concepția românului falnic plecat la muncă în străinătate. Da, așa ar trebui să fie toți românii din UK: modești și serioși, cu gânduri de familie nu de fală țigănească.

Articole Recomandate

Interviu cu Donald Trump (1980) Interviul de mai jos este luat în anul 1980, pe când actualul Președinte al Statelor Unite avea doar 33 de ani. Pentru  cei care au o părere proastă despre el, să vadă și acest clip. S-ar putea să își...
Cum se reciclează dozele din aluminiu Știați că un balot de 1 tonă de doze din aluminiu conține până la 65.000 de doze? Ei bine, aceasta este doar una dintre informațiile interesante legate de reciclarea dozelor. Acești baloți sunt puș...
Unii chiar câștigă pe la sloturi Prin străinătate, cei care joacă la „păcănele” chiar joacă și chiar câștigă. Nu ca la noi, unde se bagă screen record pe cont demo și proștii se uită cum câștigă X și Y zeci de mii de lei în doar câte...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.