Home Diverse Avantajele unei soluții ERP în Cloud

Avantajele unei soluții ERP în Cloud

785
solutii erp

Soluțiile ERP sunt aici și pot aduce o mai bună administrare a afacerii. Indiferent că administrezi un business de familie de mici dimensiuni sau o afacere în care există sute de angajați, aceste soluții ERP în Cloud vor reuși să te ajute din toate punctele de vedere pentru a evolua. Până la urmă fiecare antreprenor are drept scop evoluția, nu?

Aceste soluții ERP în Cloud reprezintă o împletitură modernă dintre o bază de date și o aplicație online prin intermediul căreia poți să vezi statisticile companiei în timp real, poți să supraveghezi deciziile angajaților, poți să coordonezi activitatea departamentelor fără să dai nici măcar un telefon sau poți să vezi încotro se duce compania ta fără să aștepți un raport special venit de la departamentul financiar sau marketing.

Cu alte cuvinte, soluțiile ERP – Enterprise Resource Planning – reprezintă o soluție de ultimă generație de planificare și control pentru resursele companiilor de orice tip, destinate creșterii productivității. În același timp, aplicațiile informatice specializate reușesc să prezinte starea companiei în timp real și astfel se pot evita anumite decizii care ar putea să facă rău pe termen scurt. După cum știm, informația este cea mai puternică armă din lume așa că atât timp cât deții controlul informațiilor din companie în timp real, vei fi mereu cu un pas înainte nu numai în ceea ce privește dezvoltarea, dar și în fața concurenței. Și dacă ești în fața concurenței mereu, nu ai cum să nu te dezvolți.

Faptul că în ziua de azi avem soluții ERP accesibile din Cloud, nu poate decât să ne bucure. E un avantaj important atunci când călătorim și trebuie să luăm rapid decizii în ceea ce privește soarta companiei. Statisticile și informațiile disponibile prin intermediul softului ERP pot fi accesate de oriunde din lume atât timp cât există o conexiune stabilă la internet. Minunea secolului 21 își bagă coada și-n modul de administrare a companiilor și bine face pentru că doar folosind la maxim tehnologia vom putea avansa pe toate planurile. S-au cam dus vremurile în care evidențele se țineau în registre, deciziile erau luate în firmă numai după lungi ședințe către care toată lumea era nevoită să se deplaseze.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.