Talibanii – așa sunt văzuți șoferii de camion din Estul Europei care fac transport de mărfuri prin UK, Irlanda, țările civilizate mai bine zis. Veți urmări în cele ce urmează mărturia lui Trucker Ned Kelly, un șofer de camion cu 20 de ani experiență. El povestește motivele pentru care vrea să se lase de meseria asta pe Europa, continent devenit destul de nașpa din cauze multiple. El povestește cum s-au închis dușurile prin Franța din cauza șoferilor estici care veneau și să răhățeau în ele în loc să își facă nevoile la toaletă.

Și da, este vorba și despre români, foarte mulți dintre cetățenii acestei țări își câștigă existența din șoferie pe comunitate și știm cu toții cât de nesimțiți pot fi unii dintre conaționalii noștri. Nu băgăm pe toată lumea în  această oală a nesimțirii, dar eu zic că undeva la 30% dintre cei care se perindă pe-afară ne cam fac țara de râs prin comportamentul lor sălbatic. De-asta și vesticii numesc esticii talibani, pentru că sunt sălbatici și nu au educație. Acuma că ei obișnuiesc să generalizeze, nu știu dacă te poți supăra pe ei. Dacă ne-am pune în locul lor probabil la fel am gândi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.