SHARE

Fraților, să vezi și să nu crezi. Florin Salam a fost bătut la o nuntă. Un tip de etnie după ce a băut și s-a drogat bine, a început să-l ia la bătaie pe cântăreț. După ce i-a dat un croșeu în barbă, Salam s-a prăbușit palancă pe caldarâm, de unde a fost ridicat cu chiu cu vai și scos afară de prietenii lui.

Totul a fost filmat cu telefonul mobil iar clipul a devenit viral pe internet. Nici nu avea cum să nu devină. Oricum, nu este prima dată când cântărețul are probleme cu lumea interlopă. În trecut a mai fost luat la poceală și chiar sechestrat de către aceștia pentru a le cânta mai mult decât s-ar fi înțeles cu artistul.

Cel care l-a bătut pe Salam a ieșit public să-și ceară scuze dar lucrurile au degenerat și a ieșit ditamai circoteca între cefele late din România și străinătate. Toată panarama s-ar fi petrecut la Milano în urmă cu câteva zile iar mărul discordiei pare să fi fost faptul că Salam a refuzat să cânte la nunta celui care l-a luat ulterior la poceală.

Din punctul meu de vedere, ar fi ideal să iasă un ditamai războiul între acești interlopi, să își da în cap unul altuia până crapă toți. Măcar așa scăpăm de niște lichele analfabete care au ajuns să controleze instituții precum Poliția din România doar pentru că au bani.

Uitați-vă că cei de etnie care fac parte din clanuri de-astea interlope cumpără toate casele din centrul orașelor, ori le fură cu titluri false. Cel mai bine ar fi să-și ia ele zborul și să se ducă la mititica dar din păcate, asta nu este altceva decât o idee utopică.

Articole Recomandate

Omul cu naveta chiar a plecat Da, după ce s-a întâlnit cu Dragnea, a făcut ce-a mai făcut prin România și a plecat. Cei de la Recorder l-au filmat prin SUA, prin New York, nu ne-a spus nici cum a ajuns acolo, nici ce muncește, dar...
Viitorul calculatoarelor a fost prezis în 1974 Spuneam de multe ori în articolele mele faptul că în urmă cu mulți ani, nimeni nu ar fi putut crede faptul că astăzi vor exista calculatoare micuțe, care să ne permită să muncim de acasă. Ei bine, se ...
Despre munca în străinătate și țeapă Mihăilă Ștefan a făcut un vlog foarte bun în urmă cu câteva zile despre cum a cam luat el țeapă cu munca prin Germania. Da, a plecat prin agenție, cu contract și toate cele, dar din păcate a nimeri...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.