SHARE

De multe ori avem impresia că România e genul de țară în care prostia s-a născut, în care prostia nu numai că s-a născut, dar atinge și cote maxime. Ei bine, nu e chiar așa. Ia priviți americanii cum ne întrec de departe. În clipul de mai jos, 5 tineri de 15-16 ani au fost arestați și vor fi curând condamnați, după ce au ucis un om.

Cum au făcut asta? Păi stăteau ei fain frumos pe o pasarelă de la o autostradă și li s-a părut interesant dacă se apucă și aruncă cu bolovani în mașinile care treceau pe sub ei. Să vezi și să nu crezi, un bolovan aruncat de un alt bolovan a trecut într-un final printr-un parbriz și a ucis pe cel din mașină.

Voi vă dați seama cât de proști sunt și copiii americanilor? Ăștia ne dau clasă frate. Și cică au mai făcut chestia asta în trecut, la o altă pasarelă de unde au aruncat pe autostradă chiar și un cauciuc de mașină. Băi voi vă dați seama despre ce discutăm aici? :)) Asta e mama prostiei. Deci eu ala ceva nu am mai auzit în viața mea.

De fapt, uitați-vă la fețele lor în clip și o să înțelegeți ce inteligenți sunt, că mai are un pic și le curge scuipatul din gură. Nu frate, prostia nu s-a inventat în România. Există copii proști peste tot în lume, care la rândul lor au niște părinți foarte proști.

S-o fi răsturnat căruța cu proști pe la Caracal, însă cum românii sunt mari amatori de emigrare, o fi ajuns vreun răsturnat și prin Statele Unite, unde s-a înmulțit și odată cu această înmulțire, s-a răspândit și prostia. Dați-mi și mie de veste dacă ați mai pomenit așa ceva, pe undeva. Că sunt tare curios dacă nu cumva am descoperit o premieră.

Articole Recomandate

Omul cu naveta chiar a plecat Da, după ce s-a întâlnit cu Dragnea, a făcut ce-a mai făcut prin România și a plecat. Cei de la Recorder l-au filmat prin SUA, prin New York, nu ne-a spus nici cum a ajuns acolo, nici ce muncește, dar...
Viitorul calculatoarelor a fost prezis în 1974 Spuneam de multe ori în articolele mele faptul că în urmă cu mulți ani, nimeni nu ar fi putut crede faptul că astăzi vor exista calculatoare micuțe, care să ne permită să muncim de acasă. Ei bine, se ...
Despre munca în străinătate și țeapă Mihăilă Ștefan a făcut un vlog foarte bun în urmă cu câteva zile despre cum a cam luat el țeapă cu munca prin Germania. Da, a plecat prin agenție, cu contract și toate cele, dar din păcate a nimeri...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.