Am văzut multe chestii surprinzătoare la America’s Got Talent, însă mereu apar clipuri care mă lasă cu gura căscată. În cele ce urmează veți vedea „Fântâna Umană”, un act care deși multora nu le-a plăcut, pe mine unul m-a lăsat complet mască.

Mereu am apreciat creativitatea și senzaționalul, așa că nu mă miră faptul că am apreciat și acest clip. Evident, nu a devenit viral însă faptul că a adunat aproape 2 milioane de vizualizări, demonstrează că este totuși destul de apreciat.

Așa cum era de așteptat, sunt 2500 de dislike-uri la 18 mii de like-uri iar actul a fost transmis pe data de 29 mai 2018. Mie nu mi se pare nimic grețos, chiar apreciez pe cei 4 indivizi care au avut curaj să vină în fața a milioane de oameni cu un asemenea act. De asemenea, coregrafia mi s-a părut destul de bine pusă la punct. Nu este un act dezlânat.

Acum, rămâne la aprecierea voastră, dacă sunteți și voi genul de oameni cărora le place creativitatea, probabil veți aproba actul „Fântânii Umane”. Este o compoziție oarecum copilăroasă dar în fine, sunt de părere că e bine să fii copil până în ultima clipă a vieții.

Dacă mai cunoașteți clipuri similare în care iese în evidență nebunia combinată cu creativitatea umană, nu ezitați să-mi lăsați și mie un link în secțiunea de comentarii, în ultima vreme nu am prea avut timp să stau să studiez YouTube în căutare de senzație.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.