Băi fraților, vine câte-o dată câte-un concurent de-ăsta trăsnit pe la Chefi la Cuțite și te face să râzi până pici de pe scaun. Este și cazul Coanei Mița, care a venit tocmai de la Bran pentru a le pregăti celor trei jurați o mâncărică tradițională ca la mama acasă. Ei bine, mâncarea ca mâncarea, dar dialogul cu cei trei chefi e dincolo de Micutzu, de Dan Badea, Bordea și alți maeștrii ai comediei românești.

Chiar dacă glumele pe care Coana Mița le face sunt oarecum deochiate, sunt suficient de bine mascate astfel încât să poată fi difuzate la TV și să fie înțeles e de toată lumea. Ce să mai, spectacol total a fost în sezonul 2016 de la Chefi la Cuțite cu asemenea concurenți. Din păcate, pe atunci nu eram fan înflăcărat al emisiunii, dar acum, prin intermediul internetului, am acces la concurenții din trecut.

Pe Coana Mița am văzut-o în emisiunea lui Nea Mărin și am zis să mă uit pe net dacă mai sunt înregistrări cu ea. Când colo, iată peste ce am dat. Eu unul am râs de m-am prăpădit. Am văzut clipul de vreo 10 ori până acum și sincer să fiu l-aș mai vedea de alte 10 ori. Râd de fiecare dată cu aceeași poftă când o văd.

 

Aveți aici mai sus clipul, sunt tare curios ce o să credeți legat de modul absolut comic al Coanei Mița. Eu unul aș plăti bani ca la standup comedy ca să o văd pe la TV dacă aș știi că apare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.