Home WoW Dorel din Statele Unite

Dorel din Statele Unite

2197

Cine a zis că-n SUA nu există idioți? Nu știu cine pe cine copiază, dacă Dorel a devenit un meseriaș foarte popular și peste ocean, însă în clipul de mai jos avem confirmarea acestei idei. Pe scurt, avem de-a face cu una bucată instalator care face praf un apartament cu una bucată inundație. Iată că au și americanii dobitocii lor. Desigur în clip veți vedea faptul că nici proprietarii apartamentului nu au prea multă minte în cap, în loc să ajute la remedierea problemei sau la stoparea inundației, unul stă cu o mână pe sulă și cu alta pe telefon, în timp ce o femeie încearcă să aspire 10 metri cubi de apă din apartamentul inundat cu un… aspirator, cu care aspiri de obicei paharul cu lapte vărsat de copil în bucătărie.

Eu unul m-am amuzat copios cu clipul ăsta și nu știu, pentru o clipă parcă nu am mai simțit că trăiesc în țara cu cei mai mulți dobitoci pe metrul pătrat. Iată că prostia este egal răspândită pe suprafața pământului, chiar și în SUA, o țară despre se aud de obicei numai laude. Sigur că acest clip a devenit viral, nici nu ar avea cum altfel. Pentru cei care se întreabă de ce naiba nu a fost oprită apa acolo, citiți descrierea. Pentru cei care nu știu engleză, vă zic eu de ce: 30 de minute de oprit apa la tot blocul = 150 de dolari. Cam așa stau treburile în Statele Unite, acolo totul costă și de-asta nu e bine să apelezi la un instalator ieftin, de duzină.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.