Home Diverse 3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum

185
SHARE
Ethereum

multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în Ethereum, iată 3 sfaturi care vă pot ajuta în acest sens, mai ales dacă sunteți mai neinițiați, dacă sunteți la prima tranzacție de acest gen. Sunt sfaturi esențiale care vă vor ajuta destul de mult.

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum

  • Fii atent de unde cumperi Ethereum. În ultima vreme, tot mai multe evenimente de hacking în urma cărora diverși oameni au rămas fără monedele cumpărate, au apărut în presă. E bine să cumperi Ethereum din țară, de pe site-uri de specialitate precum cryptocoin.pro. Evident, nu există nicăieri certitudine 100% dar măcar este la tine în țară, dacă se întâmplă ceva e mult mai simplu de raportat problema și de rezolvat, mai ales dacă e vorba de mulți bani.
  • Nu te întinde mai mult decât îți e pătura. Așa spune o veche vorbă din bătrâni. Trebuie să investești în Ethereum doar banii pe care ești dispus să-i pierzi. Niciodată nu trebuie să faceți asemenea investiții cu bani împrumutați sau chestii de genul. Mai bine investiți mai puțin și câștigați mai puțin decât să riscați investiții mari cu bani care nu vă aparțin.
  • Trebuie să ai foarte multă răbdare. Investițiile în Ethereum nu sunt de pe azi pe mâine pentru că nici creșterea monedei nu are loc așa volatil, așa rapid. E nevoie de cel puțin 3-4 luni pentru a ajunge la profit. Observați graficul din trecut și veți vedea că atunci când moneda ajunge pe la 350-400 de dolari, începe ulterior să crească înapoi la 700-800 de dolari.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi care cu siguranță vă vor ajuta la tranzacționarea Ethereum pe viitor, mai ales dacă sunteți la prima operațiune de acest gen.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here