Home Diverse Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel...

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?

1239
buchet de trandafiri

Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne simțim apreciați și iubiți, nu? Dăruitul trandafirilor deși pare oarecum depășit de timp, din multe puncte de vedere poate fi considerat genul acela de gest care nu va muri niciodată. Într-adevăr, femeile moderne au început să strâmbe din nas atunci când primesc flori dar cine știe, poate unele dintre ele își vor recăpăta cândva feminitatea pierdută pe drumul către independență.

Dacă vă bate gândul să dăruiți un buchet de trandafiri iubitei sau soției, nu stați pe gânduri. E un gest mai mult decât nobil iar în cele ce urmează vom discuta despre cum trebuie alese aceste flori. Există foarte multe modele de trandafiri care pot fi cumpărate dintr-o florărie online în ziua de azi, încât mulți bărbați nu prea știu ce să aleagă.

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?

Ca să găsești răspuns la această întrebare, ca să poți merge într-o florărie online să comanzi un buchet de trandafiri, trebuie în primul rând să cunoști gusturile femeii iubite. Dacă sunteți de ceva vreme împreună este imposibil să nu vă cunoașteți cât de cât. Poate aveți noroc și ea adoră galbenul, rozul sau albastrul. Există asemenea trandafiri care pot să se transforme într-o surpriză destul de frumoasă pentru cea mai importantă femeie din viața voastră. Cred că nimic nu se compară cu bucuria din ochii femeii pe care o iubești, să o simți că-i sinceră în fericirea ei.

Dar dacă nu-i cunoști gusturile? Cum faci să-i duci fix trandafirii pe care-i adoră?

E posibil să fie un început de relație și să nu vă cunoașteți așa de bine, ori poate vrei să surprinzi pe cineva în avans, poate că nici nu există o relație. Ei bine, în acest caz nu trebuie să mizezi pe o anume culoare, ci să urmezi un trend. Roșul va fi culoarea care se va potrivi cel mai bine în peisaj. Pe lângă faptul că simbolizează pasiunea și iubirea, majoritatea femeilor sunt obișnuite cu această culoare destul de răspândită prin florării. De asemenea, pentru un efect maxim, poți să mizezi pe coșuri cu trandafiri roșii sau cutii cu trandafiri, un concept care începe să prindă și pe la noi.

Dacă nu-i plac florile deloc pe motiv că se ofilesc?

Există și situații în care poate ai de-a face cu o femeie independentă și oarecum mai dură, care nu apreciază așa mult cadourile perisabile. Sunt și femei cărora nu le plac florile din cauza faptului că sunt nevoite să le arunce după câteva zile. Sincer, nu le blamez. Și mie mi-ar fi greu să mă despart de un cadou pe care nu-l mai pot ține. Există soluții și pentru această problemă. Poți să dăruiești trandafiri criogenați, sau nemuritori cum sunt ei promovați pe florariadebis.ro, o florărie online mai mult decât interesantă din București. Acești trandafiri vor ține veșnic, nu se vor ofili niciodată. Știu că sunt oarecum mai scumpi dar dacă vrei să faci impresie bună, cu siguranță cu așa ceva o să reușești.

Dacă vrei să impresionezi o femeie importantă din viața ta, trandafirii îți vor deschide cu siguranță drumul către sufletul ei. Din cele mai vechi timpuri dăruitul florilor a fost considerat un gest nobil și plin de însemnătate, nu?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.