Home Diverse BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

123
SHARE
BikeXCS

Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu Voucher se pot cumpăra și în 12 rate.

Și în 2018, BikeXCS este partener în campania „Bicicliști în București”. BikeXCS ti-a pregătit o gamă variată de biciclete, pentru toate stilurile de pedalat: MTB, trekking, cursiere, biciclete de șosea, biciclete pliabile, biciclete electrice, trotinete electrice. În plus, în magazinele fizice și în magazinul online poți alege dintr-o gamă variată de accesorii și echipamente de ciclism.

Te așteptăm de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 19:00, și Sâmbătă, între orele 10:00-14:00 să vizitezi cel mai apropiat magazin de biciclete BikeXCS: 

  • BikeXCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, București.
  • BikeXCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, București.
  • BikeXCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1, București.

Dacă îți dorești o bicicletă performantă, la un preț ce depășește cu mult valoarea voucherului, ai posibilitatea de a o achita în 12 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card Garanti.

Achiziția unei biciclete cu voucher „Bicicliști în București” poate fi realizată prezentând următoarele documente: voucher în original, carte de identitate în original sau copie. Atenție, voucherul nu este transmisibil!

Mai multe detalii, precum și răspunsuri la întrebări frecvente despre voucherele „Bicicliști în București” găsești pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here