Home Diverse BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

54
SHARE
BikeXCS

Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu Voucher se pot cumpăra și în 12 rate.

Și în 2018, BikeXCS este partener în campania „Bicicliști în București”. BikeXCS ti-a pregătit o gamă variată de biciclete, pentru toate stilurile de pedalat: MTB, trekking, cursiere, biciclete de șosea, biciclete pliabile, biciclete electrice, trotinete electrice. În plus, în magazinele fizice și în magazinul online poți alege dintr-o gamă variată de accesorii și echipamente de ciclism.

Te așteptăm de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 19:00, și Sâmbătă, între orele 10:00-14:00 să vizitezi cel mai apropiat magazin de biciclete BikeXCS: 

  • BikeXCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, București.
  • BikeXCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, București.
  • BikeXCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1, București.

Dacă îți dorești o bicicletă performantă, la un preț ce depășește cu mult valoarea voucherului, ai posibilitatea de a o achita în 12 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card Garanti.

Achiziția unei biciclete cu voucher „Bicicliști în București” poate fi realizată prezentând următoarele documente: voucher în original, carte de identitate în original sau copie. Atenție, voucherul nu este transmisibil!

Mai multe detalii, precum și răspunsuri la întrebări frecvente despre voucherele „Bicicliști în București” găsești pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

Articole Recomandate

VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
VIDEO – 12 sfaturi utile pentru sănătatea dinților și a gingiilor Ai visat întotdeauna la un zâmbet de Hollywood? Îți dorești dinți sănătosi, puternici și albi ca zăpadă? Atunci urmărește acest videoclip cu sfaturi de îngrijire a dinților și dinții tăi îți vor spune...
3 avantaje ale unei balustrade din sticlă Mulți dintre noi am observat faptul că se construiește cu din ce în ce mai multă sticlă în jurul nostru iar în cazul în care vă întrebați de ce, în cele ce urmează vom trece în revistă 3 avantaje ale ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here