Home Diverse BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018”

276
SHARE
BikeXCS

Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu Voucher se pot cumpăra și în 12 rate.

Și în 2018, BikeXCS este partener în campania „Bicicliști în București”. BikeXCS ti-a pregătit o gamă variată de biciclete, pentru toate stilurile de pedalat: MTB, trekking, cursiere, biciclete de șosea, biciclete pliabile, biciclete electrice, trotinete electrice. În plus, în magazinele fizice și în magazinul online poți alege dintr-o gamă variată de accesorii și echipamente de ciclism.

Te așteptăm de Luni până Vineri, între orele 10:00 – 19:00, și Sâmbătă, între orele 10:00-14:00 să vizitezi cel mai apropiat magazin de biciclete BikeXCS: 

  • BikeXCS 1: Str.Baba Novac nr. 11a, sector 3, București.
  • BikeXCS 2: Bd. Lacul Tei nr. 126-128, sector 2, București.
  • BikeXCS 3: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, sector 1, București.

Dacă îți dorești o bicicletă performantă, la un preț ce depășește cu mult valoarea voucherului, ai posibilitatea de a o achita în 12 rate, fără dobândă, prin Card Avantaj, Star BT sau Bonus Card Garanti.

Achiziția unei biciclete cu voucher „Bicicliști în București” poate fi realizată prezentând următoarele documente: voucher în original, carte de identitate în original sau copie. Atenție, voucherul nu este transmisibil!

Mai multe detalii, precum și răspunsuri la întrebări frecvente despre voucherele „Bicicliști în București” găsești pe pagina web: https://www.bikexcs.ro/vouchere-biciclisti-bucuresti-2018

Articole Recomandate

Problema hanoracelor… Înainte de Revelion, am dat o tură prin oraș să văd pe la magazine de niște hanorace. Aveam de gând să-mi cumpăr vreo două pentru că pe majoritatea celor pe care le aveam, le murdărisem cu câteva zile...
Conectorul hdd laptop, o componentă ignorată pe nedrept Un conector hard disk laptop reprezintă acea componentă care face legătura între hard disk și placa de bază. Fără această verigă, un hard disk laptop rămâne  doar o biată cutie anostă, care nu pare...
Despre arta de a darui si cadourile personalizate Sa oferi din inima este ceva de-a dreptul nobil si inaltator! Daca toata lumea ar face-o, cu siguranta lumea ar deveni un loc mai bun. Totusi, toate bune pana in ziua in care trebuie sa alegi cuiva un...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.