Niciodată nu am înțeles de ce Bendeac vorbește așa de mult. Oamenii nu sunt idioți, pot înțelege și fraze mai scurte de 500 de cuvinte. Se pare că îi cam lipsește talentul de a comprima gândurile. Oricum, a venit un epigramist care nu numai că i-a spus în față chestia asta, dar i-a făcut și un mic roast, i-a livrat o epigramă mai mult decât potrivită. Nu știu de ce exagerează așa de mult uneori acest Bendeac, poate că își dorește altceva de la concurenți și dacă este așa, ar trebui să le spună chestia asta dinainte.

Cred că om ul ăsta exagerează din ce în ce mai mult și chestia asta se întâmplă de la prea multă libertate. Nu zic că ar trebui să fie ceva dictatură pe la emisiunea lui, dar uneori e bine să existe niște limite care să-l ajute pe om să evite situațiile penibil. Nu știu, să existe o regulă conform căreia dacă ai ceva de spus unui concurent, o faci la final, nu întrerupi omul de 7 ori doar că așa vrei tu. Și la fel pentru Cheloo, că și el are obiceiul ăsta prost de a întrerupe concurenții pe scenă. Adică să lase frate oamenii să-și ducă numărul la capăt, bun rău, cum o fi. După ce termină să-l tăvălească cum vor ei…

Oare numai mie mi se pare chestia asta? Sunt singurul căruia i se pare că Mihai Bendeac exagerează din ce în ce mai des și mai mult? Sunt tare curios care este părerea voastră. Eu nu contest calitățile sale actoricești, ci doar modul prostesc prin care întrerupe concurenții veniți la iUmor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.