Cred că cei de la Volvo Trucks au reușit să aducă în prim plan cea mai vizualizată și cea mai discutată reclamă din istoria publicității. Este vorba despre celebrul șpagat al lui Van Damme, făcut între două camioane Volvo care merg în marșarier. Totul s-a întâmplat LIVE, pe bune, fără cascadori sau alte minuni, ceea ce face și mai interesantă această reclamă. Acțiunea s-a petrecut pe un teren din Spania unde a putut fi surprins și un apus de soare mai mult decât bestial.

Evident, după o asemenea reclamă, nu au putut să nu apară parodiile, care mai de care mai exagerate și mai haioase. Sincer să fiu, era de așteptat pentru că ce s-a petrecut în acest clip, depășește cu mult limitele publicității normale. Nu degeaba clipul a ajuns la aproape 89 de milioane de vizualizări pe YouTube în acești 4-5 ani. Lăsați în secțiunea de comentarii ce părere aveți despre el.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.