Îmi place la nebunia emisiunea Chefi la Cuțite. De ce? Păi sunt două motive mari și late. În primul rând sunt pasionat de bucătărie, de gătit, iar în al doilea rând am ocazia să cunosc oameni cu povești de viață incredibile, printre care și acest Sztupi. Am respect maxim pentru oamenii care deși au o vârstă destul de înaintată, continuă să-și trăiască viața la maxim. Este și cazul lui Sztupi care are atenție, nici mai mult nici mai puțin de 70 de ani. Sunt curios câți alți bătrâni de vârsta lui mai merg cu motorul, mai participă pe la concursuri, mai au povești de viață așa de frumoase precum Sztupi. Așa ar trebui să fie fraților toți bătrânii, nu ramoliți, obosiți, răutăcioși, plictisiți, nu plini de medicamente cum sunt de obicei.

Ar trebui să-și trăiască viața.

Genul acesta de oameni mă motivează, aduc pozitivitate în viața mea și nu cred că sunt singurul care simte chestia asta. Se vede din numărul de vizualizări faptul că avem nevoie de mai mulți Sztupi pe micile ecrane, sau pe internet. În câteva zile, clipul a trecut de 100.000 de vizualizări, o cifră destul de bună mai ales după ce oamenii care se ocupă de producție au decis să nu mai arate jurizarea pe net. Oare ce fel de țară ar fi România dacă toți oamenii ar fi atât de plini de viață și sinceri și senini și zâmbitori precum Sztupi? Cu siguranță am deveni un popor mult mai unit.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.