SHARE

Fraților nu e de glumă cu cartea. Dacă nu vreți să ajungeți la 25 de ani niște idioți care se duc la o emisiune TV și se fac de râs cu tot ceea ce spun ori fac, puneți burta pe carte. Nimic nu am urât mai mult în viața asta decât să am de-a face ori să văd proști și analfabeți.

Și uite că nu scăpăm de ei nici măcar la Chefi la Cuțite. Partea proastă e că după ce vezi aceste secvențe, realizezi că printre noi sunt foarte mulți astfel de tineri, care nu au luat bac-ul ori care au ajuns pe funcții înalte fără să aibă niciun fel de experiență în spate, propulsați probabil de pile, rude ori alte înțelegeri.

E de plâns, cei doi sunt analfabeți, ea mai are și facultate. Vă dați seama cine face facultate în ziua de azi și mai ales cum face acea facultate din moment ce la final, rezultă așa ceva? Și ăștia sunt cei care se vaită că nu-și găsesc de muncă decât pe la KFC. Păi ce să facă fraților lumea cu voi la alt fel de munci?

Că nu sunteți buni de nimic. V-ați dus moț la Chefi la Cuțite cu zero experiență în spate când alții au ani de zile și tot nu primesc 3 cuțite. Cam ăștia sunt o bună parte din tinerii din ziua de azi, cu foarte multă încredere în propria persoană deși în afară de ajutorul părinților, din spate nu vine nimic altceva care să le dea avânt. Așadar dacă aveți 15-16 ani și citiți acest articol, puneți mâna pe carte.

Articole Recomandate

Cand e necesar sa apelezi la detectivi Galati? Tot mai frecvent sunt solicitate la ora actuala serviciile detectivilor particulari si pe buna dreptate. Problemele societatii actuale, a indivizilor sunt atat de variate, incat e dificil a gasi intot...
Ghid salvator pentru cei care nu stiu ce cadou sa aleaga Ocaziile speciale din viata fiecaruia merita sarbatorite ca atare. Timpul fuge practic si ne lasa doar cu amintiri. Acest lucru se poate spune si despre cadouri, ca devin simboluri si amintiri dragi d...
Problema hanoracelor… Înainte de Revelion, am dat o tură prin oraș să văd pe la magazine de niște hanorace. Aveam de gând să-mi cumpăr vreo două pentru că pe majoritatea celor pe care le aveam, le murdărisem cu câteva zile...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.