SHARE

Fraților nu e de glumă cu cartea. Dacă nu vreți să ajungeți la 25 de ani niște idioți care se duc la o emisiune TV și se fac de râs cu tot ceea ce spun ori fac, puneți burta pe carte. Nimic nu am urât mai mult în viața asta decât să am de-a face ori să văd proști și analfabeți.

Și uite că nu scăpăm de ei nici măcar la Chefi la Cuțite. Partea proastă e că după ce vezi aceste secvențe, realizezi că printre noi sunt foarte mulți astfel de tineri, care nu au luat bac-ul ori care au ajuns pe funcții înalte fără să aibă niciun fel de experiență în spate, propulsați probabil de pile, rude ori alte înțelegeri.

E de plâns, cei doi sunt analfabeți, ea mai are și facultate. Vă dați seama cine face facultate în ziua de azi și mai ales cum face acea facultate din moment ce la final, rezultă așa ceva? Și ăștia sunt cei care se vaită că nu-și găsesc de muncă decât pe la KFC. Păi ce să facă fraților lumea cu voi la alt fel de munci?

Că nu sunteți buni de nimic. V-ați dus moț la Chefi la Cuțite cu zero experiență în spate când alții au ani de zile și tot nu primesc 3 cuțite. Cam ăștia sunt o bună parte din tinerii din ziua de azi, cu foarte multă încredere în propria persoană deși în afară de ajutorul părinților, din spate nu vine nimic altceva care să le dea avânt. Așadar dacă aveți 15-16 ani și citiți acest articol, puneți mâna pe carte.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here