Evenimentele găzduite în corturi închiriate au început să devină un trend în România, pe măsură ce organizatorii au realizat faptul că oamenii se simt mult mai ok în natură. Să privești o prezentare de produs între patru pereți parcă nu e chiar ce-și doresc oamenii, mai ales acum că a venit aproape vara și temperaturile din termometre sunt mult mai prietenoase. În cazul în care ești organizator de evenimente și încă nu ai încercat această variantă, iată care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea cortului potrivit, pentru alegerea cortului perfect adaptat cerințelor tale.

Criterii esențiale în alegerea cortului perfect pentru evenimentul tău

În acest domeniu cu corturi de închiriat, o să găsiți 5 tipuri de ansambluri: corturi Marquee, corturi Stretch, corturi DOM, corturi Bell și corturi Pagoda. În funcție de evenimentul pe care-l organizați, trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

Locația evenimentului – deși toate corturile destinate organizării de evenimente sunt foarte rezistente, e bine să luați în calcul locația unde se va desfășura prezentarea de produs ori nunta. De exemplu, pentru o nuntă sunt mult mai recomandate corturile de tip Stretch care pot fi prelungite și ancorate în funcție de relief. Locația evenimentului ne obligă de multe ori să fim flexibili.

Numărul de persoane  – dacă vreți să organizați un eveniment micuț, corturile Bell sunt cele mai interesante. Atmosfera va fi foarte casual și toată lumea se va simți minunat. Pentru un număr de persoane care poate crește neprevăzut, corturile Pagoda sunt excelente.

Durata evenimentului – există și acele tipuri de evenimente care capătă caracter de permanență. În aceste cazuri, cel mai bine ar fi să optați pentru corturile de tip DOM. Acestea sunt perfecte pentru showroom-uri, pentru spectacole, mai ales pe timp de iarnă.

Acestea sunt cele mai importante criterii pentru alegerea corturilor care să se plieze perfect pe evenimentele organizate de dumneavoastră. Mare atenție așadar la locație, la numărul de persoane care poate crește destul de mult și la durata evenimentului, durată care poate căpăta caracter de permanență și care poate influența această decizie destul de mult.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.