Cei de la Recorder au avut curiozitatea să vadă cam ce are românul de transmis în noaptea de Înviere. Știți voi, românii au lucruri de spus, ei sunt bolnavi cu LIVE-urile. Ei sunt bolnavi după atenție. Așa că cei de la Recorder au făcut un fel de selecție cu aceste LIVE-uri ale românilor din noaptea cu pricina.

Ce-a ieșit? Nimic bun, vă dați seama. Numai maneliști, cocalari, analfabeți, fete care nu știu să vorbească nici cât un copil de clasa a 4-a dar care se cred Miss Univers în mediul online și așa mai departe. O Românie Hidoasă, urâtă, plină de oameni care în niciun caz nu contribuie la evoluția societății.

Dar cum bine zice cineva prin comentariile de la clip, ne merităm soarta. Nu e vina partidelor politice că românul a ajuns atât de prost. E vina părinților care au făcut niște copii, mulți copii din greșeală apoi nu au mai dorit sau nu au mai știut cum să se implice în educarea lor și așa mai departe. Vă spun sincer că asta nu e România din care vreau să fac parte. Întotdeauna am urât proștii, analfabeții și nimicurile ce doresc cu ardoare să pară cineva. Asta e țara fraților, cum am crescut-o așa o avem. Și nu e de mirare, e suficient să ieși din casă și să te uiți după amiază la ce ocupație au tinerii care ies să discute prin parcuri. Foarte mulți mănâncă semințe și fac covor de coji de semințe – mizerie în jurul lor și evident așa lasă. Și pahare de cafea și sticle de suc și doze de bere și așa mai departe. Tot ăștia sunt cei care fac și LIVE.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.