O întrebare la care femeile cu siguranță vor da un răspuns categoric: DA. Discutăm despre unul dintre cele mai renumite branduri de încălțăminte adresat sexului frumos la nivel mondial. Brandul Gabor a luat ființă în orașul Rosenheim din Germania în urmă cu peste 60 de ani. Acum, compania Gabor a rămas în familie și este condusă de Achim Gabor, cea de-a doua generație de antreprenori Gabor. Efectiv, nu ai cum să aduci pe piață niște cizme Gabor de slabă calitate după atâta timp în acest domeniu.

Dacă punem la socoteală seriozitatea nemțească, experiența din domeniu, prețurile pentru care se vinde această încălțăminte damă, ne dăm seama că nu mai e nevoie de vreo recomandare sau de vreo impresie a cuiva care a cumpărat deja cizme Gabor pentru a ne da seama de calitate. Din cele mai vechi timpuri, prezența îndelungată pe piață este cel mai strașnic exponent al calității iar compania despre care discutăm a reușit să se mențină nu doar pe piață, dar și în topul brandurilor care se ocupă cu fabricarea de cizme, botine, pantofi de damă eleganți și foarte aspectuoși ca design.

Probabil multe dintre voi veți spune că într-adevăr, aceste cizme Gabor sunt de calitate dar din păcate sunt scumpe, sunt peste puterea de cumpărare a românilor care trăiesc într-o țară în care salariul minim pe economie este de 10 ori mai mic decât în Europa. Ei bine, există și surprize prin acest online, există magazine precum shoeexpress.ro ce vor aduc în prim plan destul de multe reduceri în acest sens, în special după ce dă căldura și doresc să scape de stocurile de toamnă-iarnă.

Astfel, multe dintre voi veți putea cumpăra încălțăminte de damă de foarte bună calitate, Gabor, la prețuri chiar și cu 50% mai mici. Trebuie doar să fiți un pic gospodine și să așteptați reducerile de vară. Dacă vă doriți încălțăminte de calitate mai mult ca sigur veți fi dispuse să faceți un mic compromis pentru a avea la iarnă ceva frumos, nu? Mai ales că acum efortul nu va fi unul atât de mare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.