Întotdeauna am iubit oamenii care au ieșit în evidență cu ceva pozitiv, cu un talent, cu ceva care să te facă să gândești și tu pozitiv și să te binedispusă. Luciano Rosso este genul de om pe care eu unul în consider mai mult decât talentat. Omul poate să imite foarte bine playback și cred că-l știți cu toții din acel clip care circula mai demult pe net cu Poyo Rojo. Din câte am înțeles eu, omul este argentinian și are treabă cu teatrul. Ce să zic, sunt sigur că și acolo face o treabă destul de bună.

Luciano a participat și la emisiunea PLAYBACK din acel colț de lume unde deși nu a ajuns în finală și nu a câștigat (eu aș zice că ar fi meritat), iată că se mai produc și nedreptăți. Am tot căutat pe internet oameni care să fie la fel de expresivi și buni entertaineri și nu am prea găsit, de-asta spun că acest Luciano Rosso este de departe cel mai bun din lume la chestia asta cu playback-ul. Sunt curios vouă cum vi se pare. Aveți mai jos două clipuri de-ale lui, unul de pe canalul de YouTube random și unul de la acea emisiune intitulată PLAYBACK.


Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.