SHARE

Eu am văzut multe chestii interesante pe net, dar clipul de mai jos m-a lăsat mască. Este vorba despre un jucător de fotbal care, fără un picior, sprijinit în cârje pe teren reușește să înscrie un gol în timpul unui meci de fotbal. Acest om este dovada faptului că acolo unde există pasiune, nu există limite.

Desigur, nu este ceva campionat oficial, este probabil un campionat între licee cum facem și noi, dar totuși, mi se pare ceva incredibil. Sunt oameni distruși după ce-și pierd o mână sau un picior, oameni care nu mai reușesc să-și revină, și iată totuși că există cineva și la popul opus, iată că există oameni care deși n-au membre, reușesc să ducă o viață cât se poate de normală.

Postez acest clip în ideea că va inspira pe cineva, că va ajuta niște oameni să-și revină după ce au suferit o dramă. Cum bine zicea cineva într-o piesă veche „Viața merge înainte, cu sau fără prea multe cuvinte”… Probabil atunci când ai pățit-o nu prea poți să vezi lucrurile cum le vedem noi, cei sănătoși, din exterior, însă ideea e destul de simplă: viața merită trăită așa cum este. Și dacă cel din clip poate, restul de ce nu ar putea? Sunt convins că peste drama cu pricina oamenii nu vor trece niciodată dar trebuie să înțeleagă faptul că o mână lipsă ori un picior lipsă nu înseamnă sfârșitul vieții.

Chiar sunt curios dacă mai există asemenea clipuri, asemenea exemple pe net. Știu sigur că mai era un tip care nu avea nici mâini nici picioare și care era speaker motivațional.

Articole Recomandate

Manhattan, New York – filmare 12K Pentru cei care încă huliți formatul 4K pe Youtube spunând că voi nu aveți încă monitoare pentru așa ceva, stați cuminți. Cineva a filmat cu o dronă prin Manhattan, New York la calitate 12K. Da, ați a...
Dorel din Statele Unite Cine a zis că-n SUA nu există idioți? Nu știu cine pe cine copiază, dacă Dorel a devenit un meseriaș foarte popular și peste ocean, însă în clipul de mai jos avem confirmarea acestei idei. Pe scurt, a...
Taica popa pe bicicletă Haideți că am găsit unul dintre cele mai faine clipuri pe care le-am văzut în ultima vreme. Este vorba despre un preot care se ia la întrecere pe o bicicletă pliabilă cu cicliști în toată regula, curs...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.