SHARE

Acesta nu este nici primul nici ultimul clip cu bătaie în trafic pe care-l discutăm, dar e un pic mai special și veți vedea imediat de ce. Pe scurt, 3 ciobani bat un tip care după cum se vede pe imagini, ar fi încercat să depășească printr-un loc nepermis. Întrebarea mea este de ce unii oameni au impresia că dacă cineva face ceva ilegal în trafic, dacă cineva încalcă o regulă de circulație, merită automat călcat în picioare?

Am citit și comentariile la clip și m-am speriat și mai tare, foarte multă lume susține pe cei trei infractori din clip pe motiv că „tipul cu Mercedes depășea ilegal”. Din câte știu eu, de abaterile la codul rutier se ocupă Politia, nu ciobanii coborâți din vârf de munte și nicidecum pedeapsa nu este bătaia.

Eu acum, nu pot să știu câți dintre cei care au comentat pe la clip cu „omul o merita, bine i-au făcut” au măcar buletin, tare mi-e că sunt copii de 12-13 ani care se trezesc vorbind. Într-o țară civilizată nu se face fraților așa ceva. Oamenii nu depășesc pe unde nu e voie și oamenii nu sar 5 pe unul să-l omoare doar pentru că a încălcat o regulă de circulație. Desigur, nu prea știm care-i mărul discordiei acolo, poate s-au întâmplat niște lucruri între ei cu mult înainte să ajungă în acel punct, rămâne un mister.

Avem nevoie de legi foarte dure pentru astfel de incidente pentru că trăim în Europa până la urmă, nu în Rusia sau Congo unde nu ține nimeni cont de legi. Dacă ar fi după mine, cei 3 ar trebui să stea pe la mititica vreo lună măcar, să aibă timp să reflecteze la cu au acționat în acest clip, iar tipul cu Mercedes la cum a depășit, să stea vreo 3 luni fără permis să aibă și el timp să se gândească ce căuta mașina lui acolo.

Articole Recomandate

De la buștean la scândură – așa se face reclama peste ocean În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de m...
De-asta trenurile japoneze sunt cele mai sigure din lume Japonia cred că este cu cel puțin 100 de ani în fața Europei și SUA din punct de vedere al tehnologiei, a infrastructurii. După cum știm, în această țară se circulă foarte mult cu trenul, la viteze ma...
De ce se mănâncă românii între ei în străinătate? Cei care și-au făcut un rost în străinătate se plâng mereu de faptul că românii de prin jurul lor sunt foarte aroganți, foarte invidioși, ar face orice să-i sape și s-ar bucura nespus dacă ar avea par...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here