3 sfaturi pentru tranzacționarea monedelor virtuale

În ziua de azi toată lumea vrea să tranzacționeze monede virtuale pentru că această activitate poate să fie o sursă de venit destul de importantă. Nu puțini sunt cei care au făcut bani frumoși din speculă, însă mulți au fost și cei care au pierdut o grămadă de bani cu tranzacționarea de Ethereum de exemplu. Ei bine, în cele ce urmează vom discuta despre ce NU ar trebui să faci dacă te apuci să tranzacționezi monede virtuale, astfel încât să stai departe de tragedie.

3 sfaturi pentru tranzacționarea monedelor virtuale

  1. Nu investi bani împrumutați. Niciodată nu trebuie să investești în asemenea activități mai mult decât ești dispus să pierzi. Ca orice investiție, poate să fie una destul de riscantă având în vedere faptul că piața crypto nu este chiar stabilitatea în persoană. Mai bine investești mai puțin și câștigi mai puțin decât să te lăcomești să investești banii altora sau să te apuci să faci credite pe la bancă, să-ți vinzi lucruri de prin casă, etc.
  2. Nu folosi toate site-urile care-ți ies în cale. Foarte important acest aspect. Discutăm despre virtual, despre un mediu în care poți foarte simplu să pierzi o grămadă de bani dacă nu ești atent doar din pricina hackerilor. De exemplu dacă vrei să cumperi BTC sau ETH în România, o să constați că nu ai prea multe opțiuni. E bine să mergi pe transparență dacă nu vrei probleme. BitWin este unul dintre site-urile românești de pe care poți cumpăra în siguranță Ethereum și Bitcoin dacă ai cumva nevoie de îndrumare în acest sens.

Nu te speria dacă te trezești dimineață pe pierdere. Specula cu monede virtuale poate să te ducă de la extaz la agonie și invers. E bine să fii un om foarte bine informat și să nu te sperii dacă cumva te trezești dimineața și observi că monedele în care ai investit au scăzut foarte mult. Piața crypto e cu multe suișuri și coborâșuri și dacă vrei să faci profit, trebuie să îți păstrezi calmul și să aștepți din nou creșterea. Niciodată nu trebuie să vinzi în pierdere.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.