Cum ar fi să te duci în război la infanterie, să ieși învingător dintr-un schimb de focuri iar în momentul în care liniștea se așterne pe câmpul de luptă, să auzi scârțâitul șenilelor de tanc? Da, cred că ar fi unul dintre cele mai înspăimântătoare sunete pe care le-ai putea auzi atunci.


Cineva s-a gândit la chestia asta cu mult înaintea mea și a adus la viață o compilație cu cele mai înspăimântătoare sunete de război. Sirene, avioane, arme, toate într-un singur loc. Compilația are partea 1 și partea 2, am avut grijă să vi le pun pe ambele în articol. Cred că dacă ești genul de om care realizează ce înseamnă războiul și cât de distructiv poate să vie, o să simți anxietate maximă în timpul vizionării. Cei care spun că și-ar dori un război la care să participe sunt pur și simplu naivi.


Sunt clipuri care au atras milioane de curioși, care au adunat milioane de vizualizări, și vă invit și pe voi să le urmăriți apoi să-mi scrieți în secțiunea de comentarii ce fel de sentimente v-au trezit aceste sunete. Desigur, în contextul unui război modern probabil nu va mai auzi nimeni șenile de tanc, totul se va rezolva cu rachete și de la mare distanță, dar poate aceste sunete/imagini vă vor face să vă transpuneți în 1942, în timpul războiului. Încercați să vă imaginați undeva pe câmpul de luptă, într-o bătălie a cărui sfârșit nu o știți. Cred că sunt sentimente unice, care nu pot fi niciodată reproduse artificial cu ajutorul imaginației, oricât de bogată ar fi ea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.