Home Diverse La cine apelăm pentru mutări mobilă București?

La cine apelăm pentru mutări mobilă București?

986
mutări mobilă București

A te muta în București dintr-o chirie în alta e ceva destul de comun. Atât timp cât circulația în oraș este blocată zi de zi, ai nevoie de o casă cât mai aproape de locul de muncă. De obicei, în 90% dintre cazurile în care cineva își schimbă locul de muncă, își schimbă și chiria pentru a evita să petreacă ore bune în trafic doar pentru a ajunge la și de la muncă. Partea bună în toată „afacerea” asta este faptul că te poți muta super rapid și ieftin dintr-un cartier în altul dacă apelezi la o firmă specializată în mutări mobilă București. Există pe piață destul de multe variante în acest sens dar acum vom discuta despre SprintMove, una dintre companiile care vine la pachet cu destul de multe avantaje pentru clienți.

De ce să apelezi la SprintMove atunci când vine vorba despre mutări mobilă București

Raportul calitate-preț este foarte bun

Este foarte important să existe transparență și corectitudine atunci când apelezi la un asemenea serviciu. Costurile trebuie să corespundă calității serviciilor prestate. După cum știm, piața din București a fost invadată în ultimii ani de zeci de mii de firmulițe care promit servicii bune la prețuri mici dar din păcate, calitatea lor lasă de dorit. Cei de la SprintMove reușesc să mute un apartament cu 2 camere contra sumei de 800-1600 lei în condiții de maximă siguranță și în timp foarte bun.

Mobila este împachetată pentru protecție

Cei care au mutat mobilă vreodată, cei care s-au mutat singuri măcar o dată au observat probabil faptul că în timpul transportului s-a mai spart una, alta, prin camion/dubă. Evident, din cauza faptului că lucrurile au fost aruncate claie peste grămadă înăuntru și s-a mai rupt o ușă de la un dulap, s-a mai spart o oglindă ori vreun geam. Cei de la SprintMove, o firmă mutări București, vor împacheta totul ca la carte astfel încât să nu existe surprize și vor demonta-monta tot ce este nevoie.

Bunurile sunt acoperite de garanție

Bunurile transportate și manipulate de către personalul SprintMove sunt acoperite de o poliță de asigurare de 100.000 de euro. Aceasta este unul dintre avantajele principale pentru care trebuie să lucrați cu ei dacă vă bate gândul să vă mutați. Nu se știe niciodată în ce accident mai este implicat camionul cu pricina și se alege praful de mobila voastră, ori e scăpată pe scări, etc. Această asigurare este mai mult decât binevenită și dovedește încă o dată grija celor de la SprintMove pentru clienți.

Experiența 10 ani pe piață

În momentul în care observi că o companie românească rezistă 10 ani pe o piață atât de instabilă precum cea din România, realizezi că acest lucru s-a întâmplat din cauza seriozității. Nu ai cum să fii neserios și să reziști mai ales într-un domeniu al prestării de servicii. În plus, după 10 ani de activitate zilnică, după mii de mutări , cei de la SprintMove știu cu ochii închiși ce au de făcut în cazul în care apelați la ei. Nu o să vedeți stângăcii sau proastă organizare.

Acestea sunt cele mai importante motive să lucrați cu cei de la SprintMove în cazul în care vă mutați dintr-un apartament în altul în București. Rămâne să analizați voi toate detaliile. Pe cei de la SprintMove îi puteți contacta accesând site-ul lor sprintmove.ro, aveți acolo un număr de telefon mai mult ca sigur. Și știu că mulți vă gândiți să vă mutați singuri, pe cont propriu, însă din propria experiență vă spun că nu merită efortul. E prea mult de muncă și prea greu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.