Home Diverse Monedele virtuale – o sursă sigură de venit dacă ești bine informat

Monedele virtuale – o sursă sigură de venit dacă ești bine informat

935

În ultimii ani, monedele virtuale au devenit o sursă foarte bună de făcut bani pentru cei care au deținut anumite informații ori au fost pur și simplu inspirați. Desigur, în acest moment există oficial peste 1500 de monede virtuale ce pot fi tranzacționate și deși nimeni nu cumpără nimic prin intermediul lor, pot aduce venit prin simpla conversie. Până acum, doar BTC și ETH sunt folosite pentru tranzacții, cumpărături, restul monedelor fiind suport pentru investiții de conversie.

Cel mai bun exemplu este Litecoin. Să urmărim această evoluție Litecoin pe ultimele 6 luni. Dacă cineva ar fi cumpărat Litecoin în luna octombrie cu 55-56 de dolari, ar fi putut să vând cu 320 de dolari în luna decembrie. Înțelegeți cum se pot face bani cu aceste monede virtuale, nu? Și chiar dacă nu ar fi vândut în decembrie când a fost vârf, în acest moment Litecoin este listat cu aproximativ 115-150 de dolari, deci dublu față de luna octombrie a lui 2017. Cine a fost bine informat și a investit, sigur a făcut profit.

Ideea e destul de simplă. Se pot face bani cu monedele virtuale la fel de simplu cum se pot face și cu monedele reale. Sunt mulți oameni care joacă zilnic pe bursă speculând creșterea sau scăderea euro/dolar, prin apariția monedelor virtuale s-a extins un pic plaja doar. Știu, mulți dintre voi veți spune că monedele virtuale sunt o prostie și că nici nu ar trebui să existe. Realitatea e că atât timp cât se pot face bani din așa ceva, nu cred că ar trebui să intereseze pe cineva faptul că sunt sau nu o prostie.

Poți să investești în monede virtuale aflate la „început de drum”, ceva de genul Electroneum care se pot cumpăra acum cu vreo 2 cenți. Nici nu vreau să mă gândesc ce fel de profit ai putea face în cazul în care cumperi monede virtuale de 1000 de dolari, la 2 cenți bucata, apoi peste 1 an prețul sare de 100 de dolari bucata. Din 1000 de dolari faci 5 milioane așa, fără să fii nevoit să miști două paie. Desigur, mirajul poate fi unul real, e posibil ca aceste monede să nu crească niciodată dar cam așa e cu investițiile.

SFAT

Dacă vă bate gândul să încercați și voi asemenea investiții, sfatul meu este să investiți doar banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți. Niciodată nu merită să vă împrumutați sau să vă vindeți lucruri pentru a face investiții, e mult prea riscant. Întotdeauna trebuie să te întinzi fix cât te ține pătura, altfel sunt șanse mari să dai rateu și să intri în datorii. Investițiile cele mai profitabile sunt cele făcute cu cap, gândite, fără riscuri inutile. Rămâne să alegeți voi moneda perfectră pentru investiție.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.