SHARE

Sincer să fiu, eu am fost dezamăgit de prestația lui Andrei Ciobanu la iUmor, chiar dacă ei au pus în titlu că a fost ceva „de senzație”. Am să vă explic de ce am fost dezamăgit.

În primul rând trebuie să știți că eu îl urmăresc pe acest om de mult timp, aproape toate prestațiile de pe YouTube le știu ca pe Tatăl Nostru. Sunt de părere că este unul dintre cei mai buni comici din România la ora actuală pentru că omul este foarte bun și la improvizație, nu doar la compus.

Ei bine, omul a venit la iUmor cu temele nefăcute după părerea mea. Și s-a văzut și pe fața lui că nu a fost ok. Omul știa că nu are un material la fel de bun ca cele de le YouTube, plus că avea și foarte multe glume pe care le mai făcuse în trecut și pe care multă lume le știa deja.

Nu știu de ce s-a prezentat așa, probabil a fost o soluție de avarie și nu a avut timp să se pregătească. Dacă ar fi să-i dau o notă pentru această prestație, cred că un 8 ar fi suficient. Sper să mai vină la iUmor dar cu materiale noi, pe care să nu le mai fi auzit prin spectacolele lui.

Andrei Ciobanu, stand up comedy de senzație, la iUmor


Voi ce părere aveți? V-a plăcut Andrei Ciobanu aseară sau nu? Lăsați-mi un răspuns în secțiunea de comentarii. Și aș avea rugămintea să nu vă lăsați influențați de celelalte comentarii de pe YouTube care s-au strâns la adresa lui. Sunt cam negative și cu unele eu nu sunt deloc de acord.

Articole Recomandate

GAMI OS – EMOJI – Fără Muzica 6 Am spus de multe ori faptul că nu prea sunt de acord cu conținutul creat de tinerii din ziua de azi pentru YouTube (posibil și din cauza vârstei), însă iată, am găsit și excepția de la regulă. Cringe ...
Când vin neamurile pe la tine și te învață să te bați După ce am văzut clipurile de mai jos, am ajuns la concluzia că trebuie să vi le prezint și vouă. Acest moșulică destul de bine făcut, cu destul de multe cunoștințe despre lupte pe care vrea să le împ...
Cu apa-n gură. Bătălia paharelor cu Jimmy Fallon și Jason Moma Despre Jimmy Fallon și The Tonight Show am mai discutat noi. Consider în continuare un această emisiune un model de divertisment care în România nu va exista niciodată. Cum să faci în România entertai...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here