SHARE

Sincer să fiu, eu am fost dezamăgit de prestația lui Andrei Ciobanu la iUmor, chiar dacă ei au pus în titlu că a fost ceva „de senzație”. Am să vă explic de ce am fost dezamăgit.

În primul rând trebuie să știți că eu îl urmăresc pe acest om de mult timp, aproape toate prestațiile de pe YouTube le știu ca pe Tatăl Nostru. Sunt de părere că este unul dintre cei mai buni comici din România la ora actuală pentru că omul este foarte bun și la improvizație, nu doar la compus.

Ei bine, omul a venit la iUmor cu temele nefăcute după părerea mea. Și s-a văzut și pe fața lui că nu a fost ok. Omul știa că nu are un material la fel de bun ca cele de le YouTube, plus că avea și foarte multe glume pe care le mai făcuse în trecut și pe care multă lume le știa deja.

Nu știu de ce s-a prezentat așa, probabil a fost o soluție de avarie și nu a avut timp să se pregătească. Dacă ar fi să-i dau o notă pentru această prestație, cred că un 8 ar fi suficient. Sper să mai vină la iUmor dar cu materiale noi, pe care să nu le mai fi auzit prin spectacolele lui.

Andrei Ciobanu, stand up comedy de senzație, la iUmor


Voi ce părere aveți? V-a plăcut Andrei Ciobanu aseară sau nu? Lăsați-mi un răspuns în secțiunea de comentarii. Și aș avea rugămintea să nu vă lăsați influențați de celelalte comentarii de pe YouTube care s-au strâns la adresa lui. Sunt cam negative și cu unele eu nu sunt deloc de acord.

Articole Recomandate

Standup Comedy cu Coana Mița – Chefi la Cuțite Băi fraților, vine câte-o dată câte-un concurent de-ăsta trăsnit pe la Chefi la Cuțite și te face să râzi până pici de pe scaun. Este și cazul Coanei Mița, care a venit tocmai de la Bran pentru a le p...
Bendeac – din ce în ce mai greu de suportat Niciodată nu am înțeles de ce Bendeac vorbește așa de mult. Oamenii nu sunt idioți, pot înțelege și fraze mai scurte de 500 de cuvinte. Se pare că îi cam lipsește talentul de a comprima gândurile. Ori...
Volvo Trucks – The Epic Split feat. Van Damme Cred că cei de la Volvo Trucks au reușit să aducă în prim plan cea mai vizualizată și cea mai discutată reclamă din istoria publicității. Este vorba despre celebrul șpagat al lui Van Damme, făcut într...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here