SHARE

Recomandarea mea este să încercați să vedeți clipul înainte să citiți aceste rânduri.

Bunătatea – un concept aflat pe cale de dispariție peste tot în lume, nu doar în România. În cele ce urmează veți vedea cum ar trebui să arate de fapt un om bun.

Cred că un exemplu mai clar ar fi greu de găsit. Mai precis, un tip își cumpără o pungă cu gogoși, se pune la masă în aeroport și observă cu un bătrân de lângă el tot bagă mâna în pungă și ia câte o gogoașă. Ultima gogoașă din pungă este împărțită de către bătrân cu tânărul care avea impresia că are de-a face cu cel mai nesimțit moș din lume.

Ei bine, după ce se uită mai mult decât urât la moș, după ce acesta pleacă, tipul trebuie să se îmbarce în avion. Se ridică de la masă, își ia haina de pe scaunul de lângă el și când colo, surpriză. Punga lui cu gogoși nu era cea de pe masă. Aceea era de fapt punga moșului.

Da, moșul împărțise propriile gogoși cu acest tânăr fără să spună absolut nimic.

Eu unul am fost mai mult decât impresionat de această poveste, pe care vă îndemn și pe voi să o urmăriți. e genul de clip care te surprinde și care te face să stai oleacă pe gânduri. Realizezi că în jurul tău nu prea există persoane precum moșul din imagini.

Articole Recomandate

Cum funcționează poliția din UK Am putea face multe în țara asta doar dacă am urma exemplele vesticilor. Să copiem ce fac ei. Multă lume se plânge de faptul că în România, poliția își face treaba foarte defectuos, ori nu și-o face d...
Îngerii Galbeni – tupeul unora nu are limită Se spune că Timișoara este unul dintre cele mai civilizate orașe din Țară, mai apropiat de Vest și de ideea de libertate. Ei bine, iată că pădure fără uscături nu există și în cele ce urmează veți ved...
Țepe cu mașini second hand cumpărate de la români În momentul în care vrei să cumperi un autoturism second hand din România de la un român, nu mai există încredere. Spuneam mai demult că românii s-au țiganizat și că au început să fie din ce în ce mai...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here