SHARE

Recomandarea mea este să încercați să vedeți clipul înainte să citiți aceste rânduri.

Bunătatea – un concept aflat pe cale de dispariție peste tot în lume, nu doar în România. În cele ce urmează veți vedea cum ar trebui să arate de fapt un om bun.

Cred că un exemplu mai clar ar fi greu de găsit. Mai precis, un tip își cumpără o pungă cu gogoși, se pune la masă în aeroport și observă cu un bătrân de lângă el tot bagă mâna în pungă și ia câte o gogoașă. Ultima gogoașă din pungă este împărțită de către bătrân cu tânărul care avea impresia că are de-a face cu cel mai nesimțit moș din lume.

Ei bine, după ce se uită mai mult decât urât la moș, după ce acesta pleacă, tipul trebuie să se îmbarce în avion. Se ridică de la masă, își ia haina de pe scaunul de lângă el și când colo, surpriză. Punga lui cu gogoși nu era cea de pe masă. Aceea era de fapt punga moșului.

Da, moșul împărțise propriile gogoși cu acest tânăr fără să spună absolut nimic.

Eu unul am fost mai mult decât impresionat de această poveste, pe care vă îndemn și pe voi să o urmăriți. e genul de clip care te surprinde și care te face să stai oleacă pe gânduri. Realizezi că în jurul tău nu prea există persoane precum moșul din imagini.

Articole Recomandate

Pe banii părinților În imagini avem un tânăr frumos și liber, beat cui, ce tocmai iese dintr-un club din Galați cu o sticlă de șampanie în mână. Luat la întrebări de niște reporteri aflăm că el stă pe banii părinților, p...
De la bușteni la scândură Am descoperit pe YouTube recent un clip publicitar al celor de la Vaagen Brothers Lumber. Este de fapt un documentar de vreo 5 minute foarte calitativ filmat și explicat, în care este prezentat drumul...
Danny – viața după 40 de ani de detenție El este Danny, omul care de-a lungul vieții a petrecut 40 de ani în închisoare. Este vorba despre două pedepse diferite. Prima dată a fost condamnat la 24 de ani de închisoare în anul 1977, a fost eli...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.