Am spus de multe ori faptul că nu prea sunt de acord cu conținutul creat de tinerii din ziua de azi pentru YouTube (posibil și din cauza vârstei), însă iată, am găsit și excepția de la regulă. Cringe Land, un canal de YouTube la care m-am abonat în secunda doi după ce am terminat de vizionat clipul de mai jos, mă face să îmi schimb puțin părerea despre acești tineri. Mai există o speranță totuși.

Deci vă jur că nu am râs atât de mult de ceva vreme. Mi se pare foarte tare noua interpretare a piesei EMOJI, interpretare pe care vă invit și pe voi să o urmăriți. Recomand și apăsarea butonului de SUBSCRIBE pentru că mai mult ca sigur, pe acest canal de YouTube, Cringe Land, vor mai apărea chestii faine. La cum evoluează „muzica” în țara asta, am impresia că în curând a avea voce  nu va mai conta absolut deloc. Văd că toată lumea poate să „cânte” și să facă milioane de vizualizări fără mesaje, fără să transmită ceva, fără să aibă nicio treabă cu muzica de fapt. Tot ce-ți trebuie este un calculator, o cameră video și un puști fără personalitate care să-ți facă versurile.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.