SHARE

„Inovația face distincția între un lider și cei care îl urmează” – Steve Jobs.

Inovația revoluționează tehnologii, produse, îmbunătățind experiența oamenilor și transformând modelele de afaceri. Acesta este și cazul tehnologiei Yuniku de la HOYA, inovația care schimbă industria opticii.

Yuniku, primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya care ajustează optim vederea oricărui purtător de ochelari!

Yuniku este un concept inovativ ce asigură o personalizare extinsă a ochelarilor de vedere. În tot acest proces, purtătorii sunt implicați direct, contribuind activ la crearea propriilor ochelari de vedere.

Yuniku folosește o tehnologie revoluționară 3D care evaluează nevoile vizuale ale purtătorului, luând în considerare trăsăturile faciale unice ale acestuia. Poziția ideală a lentilelor este calculată cu ajutorul unor programe software, ținând cont de parametrii oculari.   

Trăsăturile faciale ale clientului sunt scanate și înregistrate. Apoi, pe baza datelor colectate, parametrii de vedere optimi sunt definiți și fixați și o recomandare automată de lentile este realizată. Pe lângă o soluție de lentile de vedere adaptate, se asigură și o complementaritate a ramelor, menite să se ajusteze profilului facial unic.

Se stabilesc ultimele detalii – forma ramelor, culoarea, finisajele – și se realizează o simulare virtuală a clientului purtând această pereche de ochelari personalizată.

Conceptul Yuniku include o selecție exclusivă de rame, în design-uri, culori și finisaje variate. Acestea sunt completate de o suită de lentile HOYA premium: monofocale, progresive sau de interior.

De asemenea, ochelarii de vedere croiți 3D Yuniku sunt personalizați cu inițialele purtătorului.

Celebrează-ți unicitatea cu Yuniku, primii ochelari din lume croiți 3D proiectați special pentru tine!

Dacă îți dorești o pereche de ochelari de vedere personalizați atât în funcție de parametrii tăi oculari, cât și de trăsăturile tale faciale unice, vizitează magazinele Gama Optic din Cluj-Napoca (Sora sau Union). Găsești adresele aici: http://gama-optic.ro/magazine/

Alegem împreună ochelarii de vedere perfecți pentru tine și îți oferim posibilitatea de a achita totul în 10 rate fixe, doar cu buletinul, fără dobândă.  

 

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here