Se spune că Timișoara este unul dintre cele mai civilizate orașe din Țară, mai apropiat de Vest și de ideea de libertate. Ei bine, iată că pădure fără uscături nu există și în cele ce urmează veți vedea unul dintre cele mai grave cazuri de tupeu și nesimțire existente pe internet. Eu am urmărit mai demult această serie de clipuri făcute de Vocea Timișului dar am uitat de ele. Astfel, în cele ce urmează veți vedea cum o firmă ce-și spune „Îngerii Galbeni”, profită la maxim de neatenția timișorenilor într-o parcare privată pentru a stoarce bani de la aceștia în cel mai josnic mod posibil.

Mai exact, dacă cumva un cetățean lăsa mașina în parcarea lor privată, Îngerii Galbeni puneau gheara pe roata omului în secunda doi. Ce un minut, ce avertismente că e parcare privată? Ei blocau mașina și cereau atenție, 900 de lei pentru deblocare. Erau vreo 2 pușcăriași/golani de la Îngerii Galbeni ascunși prin parcare și cum oprea mașina, cu PAG, gheara la roată… Deci un asemenea tupeu și o asemenea nesimțire nu am văzut în viața mea. Vă las și vouă câteva clipuri cu aceste abuzuri mai mult decât nesimțite. Felicitări Vocea Timișului pentru lupta pe care au dus-o ani de zile cu acești nemernici, care din câte am văzut, au sfârșit acolo unde le este locul, adică la pușcărie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.