SHARE

În momentul în care vrei să cumperi un autoturism second hand din România de la un român, nu mai există încredere. Spuneam mai demult că românii s-au țiganizat și că au început să fie din ce în ce mai puțin serioși. Manelele țiganilor le ascultă românii, și le preamăresc, coji de semințe pe stradă scuipă, fac mizerie peste tot, vorbesc foarte spurcat, nu mai au nicio treabă cu cartea, ce să mai, să-și facă buletin de țigani dacă există și cu asta basta.

La fel se întâmplă și în comerț, unde ai toate șansele să-ți ie țeapă. Niciodată nu trebuie să mergi pe încredere atunci când cumperi ceva de la români. Întotdeauna românul încearcă să scape de un gunoi, de un obiect defect, prezentându-l la vânzare drept perfect funcțional.

La fel a pățit și Ștefan din clipul de mai jos, unde povestește cum luase țeapă cu o mașină second hand cumpărată de la alt român, pe semne perfect funcțională dar care i s-a defectat pe drum, neputând să mai ajungă cu ea nicăieri. Omul a avut baftă și a primit banii înapoi, s-a ales numai cu drumul drept cheltuială, timp pierdut și oboseală.

Niciodată să nu plecați după mașini aflate la mare distanță de voi, mai ales dacă sunt vândute de români. E prea mare lipsa de încredere și țigănia în societatea noastră ca să mai poți avea încredere. Cel mai bine este să vă cumpărați mașinile din străinătate, de acolo măcar nu vă veți lua țepe de-astea cu defecte ascunse.

Articole Recomandate

Cine nu dă mită, rămâne fără pensie de boală Discutam cu cineva zilele trecute, omul spunea că nu e deloc mulțumit de actuala clasă politică, plină de hoți. Și i-am zis și eu omului: dintr-o societate curată ca lacrima și concertă, cinstită, one...
Prostia nu a fost inventată în România De multe ori avem impresia că România e genul de țară în care prostia s-a născut, în care prostia nu numai că s-a născut, dar atinge și cote maxime. Ei bine, nu e chiar așa. Ia priviți americanii cum ...
De la buștean la scândură – așa se face reclama peste ocean În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de m...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.