SHARE

În momentul în care vrei să cumperi un autoturism second hand din România de la un român, nu mai există încredere. Spuneam mai demult că românii s-au țiganizat și că au început să fie din ce în ce mai puțin serioși. Manelele țiganilor le ascultă românii, și le preamăresc, coji de semințe pe stradă scuipă, fac mizerie peste tot, vorbesc foarte spurcat, nu mai au nicio treabă cu cartea, ce să mai, să-și facă buletin de țigani dacă există și cu asta basta.

La fel se întâmplă și în comerț, unde ai toate șansele să-ți ie țeapă. Niciodată nu trebuie să mergi pe încredere atunci când cumperi ceva de la români. Întotdeauna românul încearcă să scape de un gunoi, de un obiect defect, prezentându-l la vânzare drept perfect funcțional.

La fel a pățit și Ștefan din clipul de mai jos, unde povestește cum luase țeapă cu o mașină second hand cumpărată de la alt român, pe semne perfect funcțională dar care i s-a defectat pe drum, neputând să mai ajungă cu ea nicăieri. Omul a avut baftă și a primit banii înapoi, s-a ales numai cu drumul drept cheltuială, timp pierdut și oboseală.

Niciodată să nu plecați după mașini aflate la mare distanță de voi, mai ales dacă sunt vândute de români. E prea mare lipsa de încredere și țigănia în societatea noastră ca să mai poți avea încredere. Cel mai bine este să vă cumpărați mașinile din străinătate, de acolo măcar nu vă veți lua țepe de-astea cu defecte ascunse.

Articole Recomandate

Îngerii Galbeni – tupeul unora nu are limită Se spune că Timișoara este unul dintre cele mai civilizate orașe din Țară, mai apropiat de Vest și de ideea de libertate. Ei bine, iată că pădure fără uscături nu există și în cele ce urmează veți ved...
Rușine Poliția Română! Haideți că am dat pe net peste un clip care face Poliția Română de râs. Eu unul nu am avut probleme cu această instituție până acum, având o părere în general bună despre ea, înăbușă după ce am văzut ...
La asta se uită românii când deschid televizorul Îmi vine să vomit ce fel de emisiuni pot să facă ăștia pe la TV. Cum filmează ei problemele unor oameni destul de înapoiați mintal, expunându-le apoi în diferite episoade pe micile ecrane. Cât de mică...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here