Voi îl mai știți pe Puya? Tipul care face parte din trupa La Familia, trupă destul de cunoscută în anii 90-2000 în România. Eu unul m-am abonat la canalul său de YouTube și am reușit să-l cunosc și dincolo de clipurile muzicale. Veți găsi pe canalul lui și câteva vloguri destul de interesante care ne povestesc mult lucruri interesante despre Puya-omul. Deși omul nu mai e așa mainstream în muzică, piesele lui nu prea se mai aud pe la radio, omul încearcă, nu se dă bătut. A avut în ultima vreme niște lansări de piese destul de faine care au ajuns destul de sus în YouTube Trending.

Eu unul cred că o să revină. Eu unul cred că o să ajungă din nou un artist adevărat cum era considerat cândva. Mie mi-a plăcut mereu trupa lui, La Familia, care deși a avut un trecut destul de controversat din pricina scandalului B.U.G. Mafia și a arestărilor lui Sișu, a rămas în sufletul meu sub forma unei formații capabile să facă muzică de calitate. În cele ce urmează vom prezenta câteva clipuri-piese mai recente ale artistului Puya, să le ascultați și voi în cazul în care nu v-au ajuns încă la urechi. Sunt piese destul de bune din multe puncte de vedere dar judecați voi singuri.

Puya feat. Cally Roda – Miscarea Feminista

Puya feat. Georgian – Political Correct

Puya – 1, 2, 3… si

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.