SHARE

Și eu care credeam că BucharestBikeTraffic nu are toate țiglele pe casă. Hai că am găsit un nebun adevărat pe două roți, care pedalează după cum am impresia prin New York. Deci eu unul, așa ceva nu am văzut în viața mea. Totul pare desprins dintr-un film în care protagonistul e intangibil, imposibil de oprit din cursa lui, genul acela de erou care nu pățește niciodată nimic.

Nici nu vreau să știu câți ani a pedalat omul într-un asemenea trafic, probabil face chestia asta de când se știe. Se vede că simte bicicleta și mai important, simte traficul. Chiar dacă stilul lui de mers pe biclă este unul foarte periculos, nerecomandat nimănui, prin care încalcă toate regulile de circulație, eu cred că merită prezentat acest clip. Mie mi se pare de-a dreptul incredibil.


Mă bucur că YouTube aduce în prim plan asemenea oameni care din punctul meu de vedere sunt mai mult decât interesanți. E nevoie de social, e nevoie de factor WOW în ziua de azi, e nevoie de un tip de conținut care să ne facă să rămânem cu gurile căscate și iată, acest conținut vine. Este de apreciat și calitatea filmării, foarte clară și foarte stabilă, fără zgâlțâieli.

De asemenea, o medalie merită și individul care a mers în spatele nebunului și l-a filmat. Ca să se țină după e în trafic e clar că trebuie să abordeze un stil asemănător. Dar vă las să vedeți și voi clipul, să observați manevrele apoi să trageți singuri concluziile. Să-mi lăsați scris în secțiunea de comentarii ce anume credeți despre această aventură nebunească. Altfel nu prea știu cum să o denumesc.

Articole Recomandate

S-a atins apogeul în materie de televiziune Episodul cu apa se numește vârful în materie de emisiune TV de entertainment. O tipă de la țară sau ceva de genul, începe să plângă în cadrul emisiunii Schimb de Mame de la Prima TV în momentul în car...
Atunci când un pilot de raliu se joacă DiRT Am dat peste clipul de mai jos pe youtube și pot spune că de atunci, l-am mai văzut de vreo 3 ori. E prea tare. Să vezi cum conduce un pilot de raliu în Dirt 3 (joc PC cu raliuri) e ireal. Parcă ai fi...
Manhattan, New York – filmare 12K Pentru cei care încă huliți formatul 4K pe Youtube spunând că voi nu aveți încă monitoare pentru așa ceva, stați cuminți. Cineva a filmat cu o dronă prin Manhattan, New York la calitate 12K. Da, ați a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.