Home Diverse Cum să ajungi rapid pe aeroportul Otopeni, de la Galați

Cum să ajungi rapid pe aeroportul Otopeni, de la Galați

1764
aeroportul Otopeni

Zborul în ziua de azi a devenit nu neapărat un obicei, ci o necesitate. Trăim în secolul vitezei, în secolul în care timpul este de departe cel mai prețios. Nu mai avem timp de pierdut cu călătoriile cu autocarul ori cu mașina personală către Europa, iar dacă mai pui la socoteală și faptul că biletele de avion au început să aibă prețuri ridicol de mici, e clar că toată lumea se va îndrepta către aeroporturi atunci când va avea de rezolvat ceva probleme înafara granițelor României.

Au început să apară și servicii de transfer către aeroport din orașe învecinate, servicii care înlesnesc și mai mult zborul pentru noi. De ce să te mai chinui să iei taxiul până la gara din Galați de exemplu, din Galați să iei trenul până la București, apoi din Gara de Nord să-ți cauți cale către aeroportul Otopeni? E destul de complicat și multă lume a pierdut zboruri din pricina celor de la CFR, o companie de stat ca oricare alta și pe care bineînțeles, nu te poți baza.

Poți beneficia de transport aeroport Galați cu transfero.ro. Aceasta este una dintre companiile ce aduc servicii de transfer pentru cei aflați în provincie. Ca să ajungi pe aeroportul din Otopeni, tot ce trebuie să faci este să te urci într-un microbuz în Galați. Nu e nimic complicat, nu? E chiar foarte simplu și fără bătăi de cap. Pleci din orașul tău și rămâi fix în aeroport, fără să mai ai de-a face cu niciun alt mijloc de transport intermediar. Aceste servicii de transfer aeroport sunt perfecte pentru cei care nu au mau zburat niciodată și nu numai. Reușesc să ajute într-un fel pe toată lumea. Noi, clienții suntem mulțumiți de faptul că avem acces mult mai simplu la zboruri deși nu avem un aeroport în oraș, iar companiile aeriene la rândul lor se bucură de niște clienți care în mod normal ar fi optat pentru alt mijloc de transport mult mai accesibil pentru zona în care locuiesc.

Voi ce părere aveți despre aceste servicii?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.