Am văzut multe chestii interesante la iUmor de-a lungul anilor, și pe toate le-am apreciat chiar dacă nu aveau legătură neapărat cu umorul. Haideți să vă prezint cea mai mare surpriză pe care am întâlnit-o în tot acest timp. Este vorba despre El Tipo, un individ care s-a dovedit a fi de fapt femeie la finalul numărului. Evident, nimeni nu se aștepta la așa ceva. aceasta este de departe cea mai spectaculoasă intervenție de la iUmor în toate aceste 5 sezoane sau câte naiba au trecut.


Așa cum spune și Bendeac, cred că nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată că acolo este de fapt o femeie. Și încă ce femeie, una destul de frumoasă. Discutăm despre o femeie în toată regula, nu despre un transsexual ori despre un individ care și-a pus chestii/tăiat chestii de pe corp. Am stat și am analizat dacă în istoria recentă am mai trăit ceva asemănător după ce am văzut pe El Tipo și deși urmăresc destul de mult entertainment românesc nu am reușit să identific ceva mai tare.

Sunt curios voi ce părere veți avea despre acest clip, dacă l-ați văzut deja sau nu. Prea multe de spus nu mai sunt, doamna este din Venezuela și sunt convins că pentru finală (va ajunge sigur în finală) o să reușească să aducă o altă interpretare care să ne lase cu gura căscată. De asemenea, dacă mai aveți acte asemănătoare, care să vină cu mega surprize la final, le puteți lăsa în secțiunea de comentarii, să le văd și eu. Sunt mare amator de senzațional atât timp cât e cu bun gust, nu cu țigănie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.