Home Diverse Cum să faci avere de 120 de milioane de euro până la...

Cum să faci avere de 120 de milioane de euro până la 35 de ani – povestea lui Iustin Paraschiv

155
SHARE
Iustin Paraschiv

Cu toții ne dorim să ajungem în decursul acestei vieți la o potență financiară suficient de mare cât să ne permită să ne îndeplinim toate visele. Din păcate, nu toți avem o educație financiară care să ne permită să reușim acest lucru, însă ne putem inspira din povești uimitoare ale altor antreprenori care au reușit să facă averi impresionante la vârste foarte fragede. Astăzi vom scoate în evidență povestea milionarului Iustin Paraschiv, care la doar 36 de ani a adunat o avere de 120 milioane euro.

Iustin Paraschiv și-a început de foarte tânăr cariera de antreprenor. Din fericire, a avut și niște părinți care i-au oferit această oportunitate, permițându-i să dea o mână de ajutor în cadrul afacerilor familiale în timpul liceului. Experiența căpătată de tânărul Iustin i-a prins foarte bine, întrucât în primii ani de facultate a pus bazele primului său business, compania Carmistin. 5 ani mai târziu, Iustin Paraschiv (anul 2005) era deja milionar, făcuse primul milion de euro.

Un an mai târziu, în 2006, pentru suma de 6 milioane de euro, Iustin Paraschiv cumpără Avicola Oltchim pe care o transformă în Avicarvil. Și de aici afacerile lui Iustin au mers strună. A devenit producător de carne de pui, de porc, de vită, a devenit vânzător de carne, iar în 2010 a reușit să intre și pe piața îngrășămintelor chimice și a pesticidelor. Au fost multe momente dificile, însă cel mai tânăr antreprenor din România cu o avere de 120 de milioane de euro nu s-a dat bătut.

Probabil că aceasta este idea principală: să nu te dai bătut. Auzim de multe ori în jurul nostru idei de genul „Am avut o afacere în domeniul X și nu a mers, am fost nevoit să o închid” și din păcate, aceste lucruri se întâmplă în principal din cauza faptului că oamenii se dau bătuți prea repede și prea simplu. Astfel, cine vrea să ajungă milionar până în 35 de ani, trebuie să insiste, să se chinuie, să nu se dea bătut niciodată, exact cum a făcut și Iustin Paraschiv.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here