SHARE

Îmi vine să vomit ce fel de emisiuni pot să facă ăștia pe la TV. Cum filmează ei problemele unor oameni destul de înapoiați mintal, expunându-le apoi în diferite episoade pe micile ecrane. Cât de mică trebuie să-ți fie mintea să stai să te uiți la așa ceva?

Pe mine m-au apucat nervii numai când am văzut aceste 9 minute, ce să mai zic de episoade întregi marca Access Direct? Ce fel de televiziune mai e mă și asta? Băi nene dacă vrei să-i ajuți pe oamenii ăia daci efectiv ceva pentru ei și gata, nu le exploatezi micimea și problemele.

Să stai așa după fundurile lor să-i filmezi cum se ceartă toată ziua mi se pare penibil rău. Te gândești mereu cine iese cu ștampila la vot o dată la 4 ani când vezi la ce se uită românii. Te gândești și la faptul că personajele din acest clip au făcut 2 copii dar în fine, asta nu ar fi o premieră în România ca proștii și handicapații să se puiască asemenea iepurilor în țara asta.

Aveți mai jos clipurile cu pricina, trageți voi concluzia, că eu mă duc să trag apa la closet după ideea de entertainment românesc.

Articole Recomandate

De-asta trenurile japoneze sunt cele mai sigure din lume Japonia cred că este cu cel puțin 100 de ani în fața Europei și SUA din punct de vedere al tehnologiei, a infrastructurii. După cum știm, în această țară se circulă foarte mult cu trenul, la viteze ma...
De ce se mănâncă românii între ei în străinătate? Cei care și-au făcut un rost în străinătate se plâng mereu de faptul că românii de prin jurul lor sunt foarte aroganți, foarte invidioși, ar face orice să-i sape și s-ar bucura nespus dacă ar avea par...
Ce caută mizeria asta pe YouTube? În ultimii ani am văzut multe mizerii pe YouTube, dar asta le întrece pe toate. Și când spun mizerii mă refer bineînțeles la oameni. Nelson Mondialu s-a dus fraților la restaurant și a început să se ț...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here