Îmi vine să vomit ce fel de emisiuni pot să facă ăștia pe la TV. Cum filmează ei problemele unor oameni destul de înapoiați mintal, expunându-le apoi în diferite episoade pe micile ecrane. Cât de mică trebuie să-ți fie mintea să stai să te uiți la așa ceva?

Pe mine m-au apucat nervii numai când am văzut aceste 9 minute, ce să mai zic de episoade întregi marca Access Direct? Ce fel de televiziune mai e mă și asta? Băi nene dacă vrei să-i ajuți pe oamenii ăia daci efectiv ceva pentru ei și gata, nu le exploatezi micimea și problemele.

Să stai așa după fundurile lor să-i filmezi cum se ceartă toată ziua mi se pare penibil rău. Te gândești mereu cine iese cu ștampila la vot o dată la 4 ani când vezi la ce se uită românii. Te gândești și la faptul că personajele din acest clip au făcut 2 copii dar în fine, asta nu ar fi o premieră în România ca proștii și handicapații să se puiască asemenea iepurilor în țara asta.

Aveți mai jos clipurile cu pricina, trageți voi concluzia, că eu mă duc să trag apa la closet după ideea de entertainment românesc.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.