După ce am văzut clipurile de mai jos, am ajuns la concluzia că trebuie să vi le prezint și vouă. Acest moșulică destul de bine făcut, cu destul de multe cunoștințe despre lupte pe care vrea să le împartă pe spinarea curioșilor, a devenit viral pe YouTube. Și cât de proști sunt și cei care acceptă să o ia pe coajă doar ca să învețe chipurile să se bată. Am spus de multe ori faptul că YouTube a devenit un fel de ladă cu prostie, pe care o deschizi mereu apoi îți pare rău că ai făcut-o. Țăranii din România nu pierd niciodată ocazia să facă tâmpenii, să fie penibili apoi să se posteze și pe internet.

Trăim într-o țară plină de proști, și nu orice fel de proști. Niște proști fuduli. Lor le place să fie în centrul atenției, le place să se dea în spectacol, le place chiar și să ia bătaie doar ca să pară băgați în seamă sau ca să apară pe internet. Secvențele sunt cel puțin amuzante dacă reușești să te desprinzi un pic de ideea de prostie acută a celor care participă la „măcel”. Am să vă pun toate clipurile astfel încât să vedeți și voi exact cam care este nivelul nostru de inteligență, al celor de pe la țară. Că uneori aveam impresia că România e în urma Europei cu 200 de ani, dar în realitate, cei de pe la țară cred că sunt cu 500 de ani.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.