Home Diverse Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Idei pentru EA și pentru EL

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Idei pentru EA și pentru EL

2444
ziua indragostitilor

Sărbătoriți iubirea în fiecare zi, dar pe 14 februarie este oficial ziua voastră, a îndrăgostiților. Fie că alegeți să sărbătoriți Valentine’s Day, fie că alegeți să sărbătoriți ziua în care v-ați cunoscut, am selectat pentru voi câteva idei de cadouri care să vă inspire:  

6 idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EA:

  1. Un tablou canvas romantic, cu flori :

Un câmp cu maci la apus, un puf de-argint de păpădie, flori în culori vii, optimiste….Romantism, feerie, vis. Te asigur că îi va plăcea la nebunie oricare dintre tablourile canvas de mai jos. Poți opta pentru dimensiuni și mai mici ca cele din imagini și pentru formate din 2 sau 3 piese.  

Sursa imagini: aquarella.ro

  1. Cadouri personalizate – căni personalizate cu mesaje, magneți de frigider personalizați cu fotografii cu voi doi, perne personalizate

Cadourile personalizate sunt cadouri simbolice, care transmit o declarație de dragoste implicit sau explicit.

Sursa imagini: Cadouri personalizate @Logotip Bacău

  1. Cutie muzicală

Cutia muzicală…visul oricărei fetițe. Dar pun pariu că încă i-ar plăcea un astfel de cadou. De câte ori va auzi melodia, se va gândi la tine.

Sursa imagine: cadeau-maestro.com

  1. O cutie-supriza, din care iese un balon cu heliu în formă de inimă

Dacă vrei să mergi pe factorul wow, iată o idee de cadou ușor de pus în practică. Cumpără un balon cu heliu personalizat cu mesajul tău și pune-l într-o cutie mare cu fundă. Chiar acum îți imaginezi zâmbetul de pe chipul ei, nu-i așa?

Sursa imagine: thepopcase.com

  1. Contractul iubirii voastre sau Afiș „cuvinte de dragoste”.

Da, da, știu, iubirea nu are nevoie de acte! Totuși, un astfel de cadou întărește ideea că ești implicat serios în relație.  

 

Sursa imagini: cadeaux.com

  1. Cadouri haioase: proiector de curcubeu, șosete haioase, pijamale haioase

Dacă iubita ta este tot timpul pusă pe glume, cu siguranță va fi încântată de un cadou haios precum cel din imaginile de mai jos. Totuși, este Valentine’s Day; mai oferă-i și un buchet de flori pe lângă acest cadou.

 

 

Sursa imagini:  lavantgardiste.com, oaches.ro, tspot.ro

3 tipuri de cadouri de Valentine’s Day pentru EL:

  1. Cadouri personalizate : calendar de birou personalizat cu fotografii cu voi doi, husa sau carcasă de telefon personalizată, breloc personalizat, tricou personalizat

Vrei să se gândească mereu la tine? Un obiect personalizat cu poza ta sau cu mesajul tău este soluția. Aceste idei de cadouri personalizate sunt utile și simbolice, în același timp.  

 

Sursa imagini: logotipprint.ro

Sursa imagini: ideecadeau.fr, cadeaux.com

  1. Cadouri utile – Un tablou canvas abstract sau vintage:

Un perete nu trebuie să fie niciodată gol. E ca o pânză ce își așteaptă pictorul. Alege un tablou canvas de dimensiuni mari care să capteze atenția în living sau un tablou canvas mic, care să dea o pată de originalitate biroului sau. Ține cont de gusturile lui, dar și de stilul încăperii.

 

 

Sursa imagini: tablouri canvas aquarella.ro

  1. Cadouri haioase: cană obiectiv foto, șosete haioase, sac de box pentru rufe, hamac pentru picioare

Fie că are simțul umorului, fie că este mai serios, n-ai cum să nu-i aduci un zâmbet pe buze cu un asemenea cadou. Pentru că îl iubești, vrei să îl faci să zâmbească. Spune-i asta și într-o felicitare făcută manual de tine.

 

Sursa imagini:  smuff.ro (1), oaches.ro (2,3,4)

 

Sper că ți-au plăcut ideile mele de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă da, dă-le mai departe, să îi inspiri și pe alții!  

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.